Forum » Pomoč in nasveti » Android tablica
Android tablica
varsnik ::
Imam sledeč problem.
Imam tablico mpman mp720 oz. je to Coby mid7020. Brat mi je na njej nastavil pattern lock in sedaj se ne spomni zaporedja. Naredil sem že več kot 180 poiskusov, ampak mi nikakor ne uspe. Poiskusil sem z metodami ki sem jih našel na internetu glede hard reseta naprave, ampak nobena mi ni uspela. Mi mogoče lahko kdo pomaga, ker bi tablico rabil za neko zadevo.Bil bi zelo hvaležen.
Andrej
Imam tablico mpman mp720 oz. je to Coby mid7020. Brat mi je na njej nastavil pattern lock in sedaj se ne spomni zaporedja. Naredil sem že več kot 180 poiskusov, ampak mi nikakor ne uspe. Poiskusil sem z metodami ki sem jih našel na internetu glede hard reseta naprave, ampak nobena mi ni uspela. Mi mogoče lahko kdo pomaga, ker bi tablico rabil za neko zadevo.Bil bi zelo hvaležen.
Andrej
varsnik ::
Aleksander0 je izjavil:
Na misel mi pade samo firmware reinstall, lahko pa pokličeš na servis?
in kako naj naredim to :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26496 (4209) | tomaz- |
» | Nokia Lumia 625 - stvarna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2837 (2650) | fireX88 |
» | EndokrinologOddelek: Loža | 13286 (11745) | Pithlit |
» | Amazon.co.uk garancija.Oddelek: Loža | 2326 (2198) | algo |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3433 (3222) | Tac20 |