Forum » Omrežja in internet » ISDN telefon eurit 35
ISDN telefon eurit 35
Good Guy ::
Mam omenjeno zadevo doma pa me zanime če mogoče kdo ve kje je opcija za blokado določenih številk?
Hvala!
Hvala!
MadMax ::
Uči se nemško: http://ebookbrowse.com/eurit-35-65-pdf-...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
amigo_no1 ::
Na telekom strani oz njihovem helpdesku ti ne znajo pomagati glede navodil ?
ali na IskraTel strani ?
FR navodila:
http://www.stitelecom.ch/manuels.php?cu...
ali na IskraTel strani ?
FR navodila:
http://www.stitelecom.ch/manuels.php?cu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
ibrznik ::
Mam omenjeno zadevo doma pa me zanime če mogoče kdo ve kje je opcija za blokado določenih številk?
Hvala!
Menu---> Imenik---> Novo---> Vpišeš Ime(poljubno) "OK"---> Vpišeš številko(nezaželjeno) "OK"---> Reakcija: ZASEDENO "OK"
In to je to....
"Be nice to everybody on your way up.
You might meet them on the way DOWN"
You might meet them on the way DOWN"
CyberDuck ::
Oi,
da ponucam kar to temo. Imam Eurit 33 in me zanima kako pri preusmerjanju dobim + ko vpisujem mobilno številko? Namreč za mobilno številko moraš dati spredaj +. Recimo +41xxxXXX. Kak predlog? Ne gre pa da se ubiješ :)
da ponucam kar to temo. Imam Eurit 33 in me zanima kako pri preusmerjanju dobim + ko vpisujem mobilno številko? Namreč za mobilno številko moraš dati spredaj +. Recimo +41xxxXXX. Kak predlog? Ne gre pa da se ubiješ :)
NeMeTko ::
St235 ::
to pride prav pri mednarodnih številkah namesto +38641xxxxxx, oblike +41xxxxxx nisem še nikjer videl.
NeMeTko ::
Nikoli ni +41xxxxx - vedno je +38641xxxxx
Rabiš pa to samo na mobitelu, če se z njim sprehajaš po tujini.
Na domačem telefonu to rabiš kvečjemu za številke v tujini.
Rabiš pa to samo na mobitelu, če se z njim sprehajaš po tujini.
Na domačem telefonu to rabiš kvečjemu za številke v tujini.
MadMax ::
+ je univerzalni nadomestek za izhodno št. iz države. Pri nas je ta 00, ponekod je 99, morda imajo kje še kaj tretjega.
Ker telefona ne premikaš skoz po nekaj tisoč km, plusa torej ne rabiš, kar so ti že povedali.
Ker telefona ne premikaš skoz po nekaj tisoč km, plusa torej ne rabiš, kar so ti že povedali.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
CyberDuck ::
Ce dam 041xxxXXX mi javi da je napacna cifra... A je mozno da je to kej s centralo povezano?
St235 ::
Ce dam 041xxxXXX mi javi da je napacna cifra... A je mozno da je to kej s centralo povezano?
čigav ocentralo? telekomovo?
Če imate interno centralo in je treba vnest 0 pred zunanjim klicem potem pač napiši 0041xxxxxx, je pa možno, da v recimo firmi ne pustijo preusmeritve na mobitele (stoški oziroma problemi s prisotnostjo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Arnes in VPNOddelek: Informacijska varnost | 1918 (1339) | Bizkit45 |
» | Več IP naslovovOddelek: Omrežja in internet | 7000 (6014) | Bakunin |
» | Port Forward ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4187 (3809) | Konlov |
» | Vmware ESXI pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3667 (3079) | Adminer |
» | Twitter fotke niso v javni lastiOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 17951 (15637) | ahac |