» »

Brezzicna povezva internet

Brezzicna povezva internet

T-Mac ::

Pozdravljeni

Zanima me ce ve kdo odgovor na moj problem imam siol internet in televizijo... televizija deluje prav tako internet nadrugem racunalniku... ne mojem drugem prenosniku pa tam kjer se povezujes na internet je vidno uporabnik torej jaz ampak pri signalu je pa rdeci x je to sla mogoce mrezna ali je mozno kaj v nastavitvah ker sem nekaj prenastavljal ker mi je ucer vrglo net ven...

hvala

imagodei ::

Kristalno kroglo sem doma pozabil, tko da ne vidim, kva bi blo narobe.
- Hoc est qui sumus -

zelo duhovita haha

iscem mnenja tako informativno :)

imagodei ::

Če ne napišeš popolnoma nič o svojem problemu, ti ne morem(o) nič pomagat. To je tko, kot da bi napisal, da ko pritisneš na gumb, se ti na TV-ju ne pojavi slika. Na kateri gumb pritisneš - na unega za prižgat, al na unega za teletekst? A je TV vštekana v štrom? A ima signal? A imaš sobno anteno, kabelsko, SATV, IPTV...?

Napiši malo o svojem problemu, ne pa, da imaš rdeči X.

A je kdaj delal wireless na tem prenosniku? A ti je delal konkretno domači WiFi, pa je sedaj nehal delat? Kaj si počel z nastavitvami oz. kako si nastavil wireless na tem prenosniku, kjer ne dela? Kakšne so nastavitve na drugem prenosniku, kjer dela?

Madona.
- Hoc est qui sumus -

Se opravicujem :)

Na tem prenosniku je se vceraj zvecer delal internet... nato kar na enkrat izgine v spodnem delu racunalnika moj uporabnisk ime povezave in se pojavi neka internetbox... danes poklicem na siol in mi zrihtajo in recejo da je bil uceraj zvecer nek izpad interneta in sedaj ponovno vidim svoje uporabnisko ime za internet vendar je pri moci signala rdeci X...

Probal na drugem racunalniku ki je ze nekaj casa priklopljen na to mrezo in normalno dela...

Domaci wifi mi je delal konkretno kar dela se zmeraj na drugem prenosniku na tistmu pa ne...

nastavitve sm pustil bol pri miru samo tam sem kliknil samodejno odpravi tezavo drugega nic

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569435 (6264) c23po
»

WiFi Adapter gonilniki

Oddelek: Strojna oprema
152344 (2164) solatko
»

Router ne spusti čez prometa

Oddelek: Omrežja in internet
292007 (1598) s6c-gEL
»

DNS ne more prepoznati nalova IP