Forum » Zvok in slika » zvočniki za teraso
zvočniki za teraso
zveki ::
Živjo,
zanima me kakšne zvočnike (2 zvočnika) bi mi priporočali za zunanjo teraso v rangu okoli 100€. Zvočniki bi bili priklopljeni preko regulatorja zvoka S4DC in mini stolpa tehnics (star cca. 15 let).
Hvala za odgovore
zanima me kakšne zvočnike (2 zvočnika) bi mi priporočali za zunanjo teraso v rangu okoli 100€. Zvočniki bi bili priklopljeni preko regulatorja zvoka S4DC in mini stolpa tehnics (star cca. 15 let).
Hvala za odgovore
zveki ::
Bok,
bol easy varianta, ob kavici, ob počitku itd. Montiral bi jih na stropne lesene nosilce. Kable bi potegnil ob hiši iz dnevne sobe(kako je z montažo kablov glede vlage,,)
bol easy varianta, ob kavici, ob počitku itd. Montiral bi jih na stropne lesene nosilce. Kable bi potegnil ob hiši iz dnevne sobe(kako je z montažo kablov glede vlage,,)
Bura ::
Če hočeš, ti jaz dam zvočnike pa vse zmonitrama skupaj, 100€ vse komplet naredima pa zvočnike for free :D
Architect ::
odprto okno, da se sliši glasba iz dnevne sobe ne pomaga?
Potem najbolje da greš v big bang ali harvey normana in kupiš zvočnike. Seveda če že imaš primeren ojačevalec, z dovolj izhodi.
Potem najbolje da greš v big bang ali harvey normana in kupiš zvočnike. Seveda če že imaš primeren ojačevalec, z dovolj izhodi.
urosh ::
jaz sem si naredil podobno zadevo. V jedilnici je radio, pod katerega sem dal dve stikali (3 stopenjski), tako da preklopim med notranjimi zvočniki in zunanjimi. Zunaj sem vzel ene zvočnike od pineera, ki sem jih imel nekoč v avtu in naredil lesene škatle. Simpl in delujoča zadeva :)
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 5267 (3649) | Spy |
» | HDMI kabel po stropuOddelek: Zvok in slika | 1958 (1747) | Invictus |
» | Ozvočenje kompletnega stanovanjaOddelek: Zvok in slika | 3664 (2524) | Fun x |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27329 (11415) | Hrenowsky |
» | katere 5.1. zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 3410 (3034) | __Devil__ |