Forum » Loža » Ferrero Pocket Coffee
Ferrero Pocket Coffee
ivanuscha ::
Ali mogoče kdo ve kje v Lj. ali okolici bi lahko dobil omenjene kavne bonbone? Kolikor imam v spominu jih prodajajo samo med novembrom in aprilom, nisem pa šel še preverit v kakšno večjo trgovino...
MadMax ::
Jaz jih vsakič vidim v lokalnem Sparu.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
tado6 ::
Poleti tega izdelka zaradi temperature Ferrero ne proizvaja (tako kot tudi ne tistega z višnjo), zato ga ne moreš nikjer dobiti (razen kakšne stare zaloge).
ivanuscha ::
Sem klical v Müller, jih nimajo, na OMV-ju tudi ne. Povsod enak odgovor - poleti se jih ne dobi :/
francek1 ::
Boš si moral pozimi zalogo naredit in jih dat v zmrzovalnik.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
tado6 ::
Maticko, kot sem že povedal, poleti tega izdelka nihče nima v sortimanu, saj ga Ferrero ne proizvaja tako kot ne Mon Cheri...Zakaj? Ker je temperatura v trgovinah in zunaj previsoka, da bi lahko izdelku zagotovili primerno kakovost. Mogoče je še v kakšni trgovini kakšna stara zaloga, v osnovi se pa je izdelek razprodal že maja.
Venomus ::
Maticko, kot sem že povedal, poleti tega izdelka nihče nima v sortimanu, saj ga Ferrero ne proizvaja tako kot ne Mon Cheri...Zakaj? Ker je temperatura v trgovinah in zunaj previsoka, da bi lahko izdelku zagotovili primerno kakovost. Mogoče je še v kakšni trgovini kakšna stara zaloga, v osnovi se pa je izdelek razprodal že maja.
LOL, prvič slišim za kaj takega Zanimivo...
Je pa res, da ponavadi ljudje ravno poleti sprašujejo kje dobit Ferrero Rocher itd.
genesiss ::
Summer version of Pocket Coffee -> Pocket Espresso to Go
Vir: http://www.msadventuresinitaly.com/blog...
Vir: http://www.msadventuresinitaly.com/blog...
Meizu ::
Mislim, to je nora stvar, sam kaj ko meni ne odgovarja okus kave tam noter. Lahko bi obstajalo več takšnih firm, različni okusi, kaj pa vem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okus nutelle (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 62892 (23549) | Zvezdica27 |
» | Vaši priljubljeni prehranski nakupi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8072 (5872) | #000000 |
» | cena v katalogu drugačnaOddelek: Loža | 2601 (1755) | buttcrack |
» | Za koliko trgovine dvignejo cene izdelkom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 38157 (34033) | Gregor P |
» | Ferrero Rocher - kje dobiti v LJ?Oddelek: Loža | 2278 (2038) | DonMatejo |