Forum » Loža » Playlista radia
Playlista radia
Meizu ::
A obstaja kakšna zakonodaja po kateri lahko zaprosim na radiu za izpis vseh zavrtenih komadov na samem radiu?
Oz. a morajo radijske postaje kam beležiti vse to in je hkrati tudi javno dostopno?
Sem nekaj spraševal na FB strani dotičnega radia pa nisem dobil odgovora. Saj ne, da bi to krvavo nucal, ampak dostikrat se mi zgodi, da slišim kakšen komad, ki mi je poznan oz. mi je všeč vendar ne poznam naslova. Nekatere se da dobiti tako, da enostavno v google vpišeš kos besedila, ki ga razbereš, ampak jih je tudi dosti takih s katerimi nimam sreče.
Določene playliste se da dobit na uradnih straneh teh radijskih postaj, ampak tisto so samo lestvice top komadov radia, zdaleč pa ne vseh komadov, ki jih vrtijo.
Edit: Že spisek zavrtenih komadov za posamezno oddajo bi bil zakon. Če bi se pa dalo dobit spisek komadov v celem dnevu npr. bi blo pa to zmaga. :)
Oz. a morajo radijske postaje kam beležiti vse to in je hkrati tudi javno dostopno?
Sem nekaj spraševal na FB strani dotičnega radia pa nisem dobil odgovora. Saj ne, da bi to krvavo nucal, ampak dostikrat se mi zgodi, da slišim kakšen komad, ki mi je poznan oz. mi je všeč vendar ne poznam naslova. Nekatere se da dobiti tako, da enostavno v google vpišeš kos besedila, ki ga razbereš, ampak jih je tudi dosti takih s katerimi nimam sreče.
Določene playliste se da dobit na uradnih straneh teh radijskih postaj, ampak tisto so samo lestvice top komadov radia, zdaleč pa ne vseh komadov, ki jih vrtijo.
Edit: Že spisek zavrtenih komadov za posamezno oddajo bi bil zakon. Če bi se pa dalo dobit spisek komadov v celem dnevu npr. bi blo pa to zmaga. :)
- spremenil: Meizu ()
Meizu ::
Ga uporabljam, ampak ne najde vedno, poleg tega je ponavadi glasba v baru pretiha (ponavadi kakšne všečne komade slišim v kakšnem baru), folk pa okoli klepeta, tako da telefon težko zajame prepoznaven vzorec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14709 (9520) | PreviousUser |
» | Statistika predvajanja pesmi na rock radioOddelek: Sedem umetnosti | 4594 (3507) | AmokRun |
» | Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13881 (11848) | LuiIII |
» | TOP 100 najslabših pesmi (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18015 (9936) | Nikec3 |