Forum » Kaj kupiti » usb wifi ključek z možnostjo antene ?
usb wifi ključek z možnostjo antene ?
#000000 ::
Obstaja kakšen bolj zmogljiv USB wifi ključek, pa da ima še možnost dodajanja antene ?
Ali je bolje kupit dva tri usb podaljške in tko podaljšat zadevo ?
Ali je bolje kupit dva tri usb podaljške in tko podaljšat zadevo ?
Gledal sem po bolhi in naše večinoma tole , zanima pa me kako se obnesejo takšni izdelki
prvi
drugi
tretji
Kolega ima delavnico cca 200 metrov stran od bloka kjer živijo njegovi starši, on živi čist na drugem koncu, zdej doma imajo siolov brezžični router in so v 4 štuku, ter skoraj vidijo njegovo delavnico, zdej ima eno obično pci wifi kartico in neko enteno na metru kabla ki jo dobiš zraven, a povezava je slaba in skoz neki prekinja. Bi taka usb antena kot je na linkih pomagala ?
prvi
drugi
tretji
Kolega ima delavnico cca 200 metrov stran od bloka kjer živijo njegovi starši, on živi čist na drugem koncu, zdej doma imajo siolov brezžični router in so v 4 štuku, ter skoraj vidijo njegovo delavnico, zdej ima eno obično pci wifi kartico in neko enteno na metru kabla ki jo dobiš zraven, a povezava je slaba in skoz neki prekinja. Bi taka usb antena kot je na linkih pomagala ?
gslo ::
če ne rab bit ravno usb ključek (pač pa kartica) si poglej za serijo ALFA AWUS036*. Zadeva je poceni, gor lahk namontiraš anteno po želji, driverji so napisani za vse platforme, dela zelo dobr sploh za signal boost že z default anteno, ki jo dobiš zraven, pa še omogoča določene stvari, ki jih ostale kartice ne. :-P
Hi. Tale alfa mi zgleda enako kot prvi in tretji iz mojega posta le da ima druge nalepke, vsaj meni pokaže google enake če iščem ALFA AWUS036
gslo ::
jaz se pač oglasim na ebayu in vzamem kartico alfa awus036h, ponavad so srebrne oz. nove (*036nh, ipd.) so tudi črne, ipd. sej imajo uradno stran, to je alfa.com.tw. imam že 3, uporabljal sem pa nebroj različnih kartic - in ta je nepremagljiva. kot WRT54GL med routerji.
kar se tiče drugih nalepk in to se mi ne da preverjat, če veš da je proizvajalec alfa taiwan pol je to to, pa če ma mercator nalepko čez nalimano. :-D kakšnih copycat firm pa ne poznam.
btw, ne bi kupoval rabljene ampak novo. je prepocen roba, da bi se nasral.
kar se tiče drugih nalepk in to se mi ne da preverjat, če veš da je proizvajalec alfa taiwan pol je to to, pa če ma mercator nalepko čez nalimano. :-D kakšnih copycat firm pa ne poznam.
btw, ne bi kupoval rabljene ampak novo. je prepocen roba, da bi se nasral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gslo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri poceni zunanji wifi adapter za maksimalni doseg v kampihOddelek: Kaj kupiti | 1386 (1138) | fosil |
» | Wifi rešitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1312) | Ribič |
» | TP-LINK-TL-WN722N Wi-fi Adapter - Mnenje?Oddelek: Omrežja in internet | 2465 (2291) | fujtajksel |
» | WiFi USB adapter/ojačevalec signala za laptopOddelek: Omrežja in internet | 7289 (7037) | bjan |
» | home made wifi antenaOddelek: Omrežja in internet | 7791 (7360) | Wisor |