Forum » Mobilne tehnologije » FreeRoaming - poceni telefoniranje v tujini
FreeRoaming - poceni telefoniranje v tujini
JesseP ::
http://roamingfree.si/
Ma kdo mogoce izkusnje s tem? Mal mi ni jasn kaj je fora tega "call back". A telefon oz. omrežje samo skompenzira da te kao nekdo nazaj klice, al deluje po tem, da samo zazvoni in je potrebno fizično klicati nazaj.
Gre se za to, da kjer koli v tujini si s to sim kartico, imas prejete klice brezplacno
LP
Ma kdo mogoce izkusnje s tem? Mal mi ni jasn kaj je fora tega "call back". A telefon oz. omrežje samo skompenzira da te kao nekdo nazaj klice, al deluje po tem, da samo zazvoni in je potrebno fizično klicati nazaj.
Gre se za to, da kjer koli v tujini si s to sim kartico, imas prejete klice brezplacno
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 579813 (8645) | Nikonja |
» | Telefonski klici neznancev iz tujineOddelek: Loža | 8848 (6112) | St235 |
» | Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13884 (12244) | amigo_no1 |
» | Gmail odslej s podporo za telefonske klice (v ZDA) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17013 (14693) | Bor H |
» | Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12227 (10474) | V-i-p |