Forum » Loža » Vzmetnice
Vzmetnice
jalovec09 ::
Dosedaj sem imel v uporabi vzmetnico, ki je bila narejena še v Yugoslaviji, predkratkim pa sem si kupil novo za 300 evrov (bil sem v večih trgovinah), srednja trdota, ta razlika je očitna, se še navajam, ponoči se občasno zbujam, kaj ste ostali tud mel kak začetne težave.
Opkow ::
Tudi jaz sem kupil novo posteljo in s tem tudi jogi. Prvo noc mi je bil precej trd. Obcutek, kot da lezim na deski. Ker je stara vzmetnica bila ze precej zjahana - se je na sredini lepo mehko ugreznila.
A naslednje noci sem od utrujenosti, zaradi selitve in urejanja stanovanja, vedno zaspal kot ubit. In pol sem se ze navadil. :)
A naslednje noci sem od utrujenosti, zaradi selitve in urejanja stanovanja, vedno zaspal kot ubit. In pol sem se ze navadil. :)
MIHAc27 ::
Ko smo se mi selil, smo menjal tudi ene 20let stare žimnice z Dormeo (modela ne vem točno). Zadeva je zelo trda, trajal je 14 dni da sem kolikor toliko normalno spal, ampak me je še vedno pogosto vse bolelo. Ker sem se odselil mam sedaj spet neko staro žimnico na vzmeti, pa bolje spim tam kot doma, ko se vrnem.
Meizu ::
Mi smo tudi doma zamenjali vse prastare vzmetnice z dormeom, tudi jaz ne vem točnega modela, vem pa, da je malce bolj trša vzmetnica napram prej dokaj mehkim, ki smo jih imeli. Hrbet veliko manj trpi, res da sem rabil kakšen mesec, da sem se navadil, sedaj pa si ne predstavljam, da bi spet spal na tisti mehki vzmetnici, ki sem jo imel prej.
jl ::
Evo, nekaj aktualnega zame. Mene zanima, če kdo pozna vmzetnice Optimo. Trenutno imam Dormeo, pa lahko po 3 letih uporabe povem, da je totalno sranje od lezisca, pac malo denarja malo muzike. Oba s punco se zjutraj zbujava polomljena in nato me oz naju boli hrbet. V glavnem, zdi se mi, da je Dormeo bil sprva se OK, po 3 letih uporabe pa je spanje na njem postalo neznosno. Sedaj gledam za Optimo model Global Regular. Pozna kdo se kaksno kvalitetno znamo v cenovnem razredu okoli 700-800 eur (dimenzije 160x200cm, trdota H2)? Aja, prodajalec v Lesnini mi je povedal, da je baje proizvodnja v Meblu pod vprasajem...
šernk ::
meblo je tako kot vsi ostali, jutri lahko zaprejo vrata, je pa takšno stanje že par let in zaenkrat še živijo, vzmetnice njihove vzmetnice so odlične. cenovni razpon je pa seveda od 100€ do tisoč in več. dobiš pa kar plačaš
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
bozicek ::
Lineaflex, Meblo, Dormeo...vse to ze uporabljal koknkretno
Od vseh mi je najbolj odgovarjala Slovenska Posetelja...res pa tudi da sem takrat za njo skesiral dnarja se pa jos
Od vseh mi je najbolj odgovarjala Slovenska Posetelja...res pa tudi da sem takrat za njo skesiral dnarja se pa jos
Darila letos samo za poredne
Tammih ::
Da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar tole temo :)
Ali ima morda kdo vzmetnico Optimo Facetta, ali pa kako drugo Optimo vzmetnico iz hladno brizgane pene? Razmišljam o nakupu, do petka je akcija - 30% pa se moram kar hitro odločiti.
Vzmetnico sem preizkusil, kot tudi precej drugih (Meblo, BIOS,..). Vzmetnica mi po polurnem preizkusu zelo ustreza, moje vprašanje se dejansko bolj nanaša na to, kako so kaj te vzmetnice Optimo vzdržjive... Določene vzmetnice (Dormeo, Jysk ipd..) se po 2-5 letih že močno dotrajane in upam, da Optimo ni med njimi. Glede na ceno bi morala biti OK, ampak vseeno bi bila kaka praktična izkušnja s penasto Optimo vzmetnico zelo dobrodošla.
Link
Ali ima morda kdo vzmetnico Optimo Facetta, ali pa kako drugo Optimo vzmetnico iz hladno brizgane pene? Razmišljam o nakupu, do petka je akcija - 30% pa se moram kar hitro odločiti.
Vzmetnico sem preizkusil, kot tudi precej drugih (Meblo, BIOS,..). Vzmetnica mi po polurnem preizkusu zelo ustreza, moje vprašanje se dejansko bolj nanaša na to, kako so kaj te vzmetnice Optimo vzdržjive... Določene vzmetnice (Dormeo, Jysk ipd..) se po 2-5 letih že močno dotrajane in upam, da Optimo ni med njimi. Glede na ceno bi morala biti OK, ampak vseeno bi bila kaka praktična izkušnja s penasto Optimo vzmetnico zelo dobrodošla.
Link
sloxl8 ::
Nekaj let sem uporabljal latex ležišče Dollar (zaradi pršic). Potem sem šel v salon Meblo in preskusil ležišče Nirvana in res zasluži svoje ime. Ima žepkasto vzmetenje in na tem še plast spominske pene, ki daje občutek, kot bi se "ulegel na oblak". Res je, da je poleti ravno zaradi spominske pene vzmetnica "vroča" (beri: prej se začneš potiti), ampak deloma to odtehta mehkoba te plasti.
Brias ::
Da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar tole temo :)
Link
jysk se gleda najboljsa serija, ko je akcija ...
1. imas moznost po 100 dneh vrniti, da pac ti ne odgovarja ... http://jysk.si/preizkusite-le%C5%BEi%C5...
2. garancija na GOLD iz pene in klasicne je 25 let :) http://jysk.si/spalnica/kakovost-garanc...
jaz sem na garancijo zamenjal eno top serijo golda ... po 5 letih ... vse smo se ze prej po telefonu in mailu zmenili, poslal sem jim slike, opisal kako sem vzdrzeval vzetnico ... nato so vprasali, zelite dobropis, zelite enako, zelite doplacati za boljso ... rekel sem, zelim enako ... par dni po tem, ko so jo dobili na zalogo, so samo klicali, da pripeljem staro in prevzamem novo ...
top serijo iz pene imas v akciji do 5.2., vse dimenzije, od 185 - 370 eur
Ležišče iz pene GOLD F110 WellPur
http://jysk.si/spalnica/vzmetnice/lezis...
in tudi top serijo klasike podprte z spominsko ... akcija do 5.2.
Vzmetnica GOLD S70 Dreamzone
od 275 do 550 eur ( polni MPCji so od 699 - 999 EUR )
http://jysk.si/spalnica/vzmetnice/vzmet...
ce bi sedaj kupoval, bi kupil to, gold s70 ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 119167 (239) | c3p0 |
» | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44712 (22310) | matobeli |
» | Kupujem vzmetnicoOddelek: Loža | 9776 (5321) | DOOM_er |
» | Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 94171 (29929) | Ganon |
» | Katero ležišče/jogi izbratiOddelek: Loža | 11938 (11114) | Darko! |