Forum » Hlajenje in modifikacije » Imetje Zalmana ZM80-HP (vga cooler)
Imetje Zalmana ZM80-HP (vga cooler)
mahi ::
Lep pozdrav, zanima me ce ze kdo ima v lasti tale Zalmanov graficni hladilnik?
Zanima me predvsem kako se obnese v resnicnem vstu?
A so se kaksni bolj poceni nacini UTISANJA ventilatorja na GF4 Ti4200 64MB od Leadteka. Men se zdi grozno glasen (tak tulec zvok:()
Ajt,
Zanima me predvsem kako se obnese v resnicnem vstu?
A so se kaksni bolj poceni nacini UTISANJA ventilatorja na GF4 Ti4200 64MB od Leadteka. Men se zdi grozno glasen (tak tulec zvok:()
Ajt,
Mr.B ::
Išči gugle , ker so že testerali. Drugače pa pride v sredo ali četrtek nov ZM-80A. Samo boš moral ugotoviti kako hladiti rame , ker hladi samo GPU + seveda si ob en PCI slot.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
SoNgOkO ::
Za moje pojme je to hlajenje neucinkovito sploh pa predrago. V bistvu za utisanje venta kup en multiconector pa en uporček pa bo problem rešen. Zej ne vem točn kašn prklop ma upor, če ma 2-pinskega sploh multikonektorja ne rabiš. Sam uštekaš, zmanjšaš obrate venta in zadeva je tiiha. Drgaš pa visoke tone povzročajo tudi mrežice na ventilatorjih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako utišati tole konfiguracijo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3129 (2192) | Steinkauz |
» | S čim zvočno izolirat ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8260 (5755) | Kato |
» | 2 problema (glasnost in vročina)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2091 (1660) | Jan987 |
» | "skrivanj" racunalnika ?!?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1528 (1308) | Lio |
» | utisanje sistemaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1064 (784) | Dice |