Forum » Programska oprema » Popravilo videa
Popravilo videa
mucko ::
Pozdravljeni,
sem snemal nek video z mobitelom, ga zbrisal in nato s pomočjo programov za obnovo podatkov, podatke dobil nazaj. Vendar je video poškodovan in zato ne dela. Glede na to da je velikost približno ista kot je bila, preden je bil izbrisan, me zanima, če bi lahko našel kak program, ki bi mi obnovil podatke in vrnil vsaj del videa. A to obstaja, če ja, a mi znate povedat za tak program?
LP in hvala za pomoč
sem snemal nek video z mobitelom, ga zbrisal in nato s pomočjo programov za obnovo podatkov, podatke dobil nazaj. Vendar je video poškodovan in zato ne dela. Glede na to da je velikost približno ista kot je bila, preden je bil izbrisan, me zanima, če bi lahko našel kak program, ki bi mi obnovil podatke in vrnil vsaj del videa. A to obstaja, če ja, a mi znate povedat za tak program?
LP in hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2449) | Dusan_HD |
» | Kopiranje poškodovanih cd-jev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1572) | Calligula |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4228 (3682) | bobby |
» | Resolucija DV premajhnaOddelek: Zvok in slika | 1206 (1129) | CaqKa |
» | Kateri program za Mixanje videa na računalniku?Oddelek: Zvok in slika | 1929 (1601) | borut1 |