Forum » Izdelava spletišč » Zakup domene in strežnika
Zakup domene in strežnika
dynr la ::
Pozdravljeni,
zanima me kako je z zakupom domene in strežnika. Se pravi, jaz pri določenem ponudniku kupim domeno (npr. www.blabla.si) ter mesto na strežniku. Ob nakupu potem dobim FTP uporabniško ime in geslo s katerim lahko potem preko FileZilla nalagam datoteke od spletne strani(index.html, kontakt.html, ....) nna strežnik in objavljam.
Torej je vse to res ali sem kje kaj narobe razumel?
zanima me kako je z zakupom domene in strežnika. Se pravi, jaz pri določenem ponudniku kupim domeno (npr. www.blabla.si) ter mesto na strežniku. Ob nakupu potem dobim FTP uporabniško ime in geslo s katerim lahko potem preko FileZilla nalagam datoteke od spletne strani(index.html, kontakt.html, ....) nna strežnik in objavljam.
Torej je vse to res ali sem kje kaj narobe razumel?
flbroker ::
Da, vse je res.
Vse podatke (ftp login...) dobiš po zakupu na email naslov. Drugega nič ne rabiš.
Vse podatke (ftp login...) dobiš po zakupu na email naslov. Drugega nič ne rabiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SrverOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (921) | madmitch |
» | Zakup ali koolokacija strežnika? Kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 3292 (2936) | Uporabnik |
» | http://freeweb.siol.net/$username$Oddelek: Omrežja in internet | 3064 (2738) | UrMaN |
» | WebHosting - rabim - nujno!Oddelek: Omrežja in internet | 1597 (1216) | SLOWWWeb.net |
» | Najugodnješi webhosting pejđ?Oddelek: Omrežja in internet | 2252 (1919) | Primoz |