Forum » Šola » Srednja šola(Vegova)
Srednja šola(Vegova)
zmacele ::
Pozdravljeni moje ime je Žiga in v tej temi vas sprašujem use ki ste že prišli čez osnovno šolo ali tisti ki se nato spoznate/vsi ki ste prišli na vegovo. Kajti jaz sem ravnokar končal 8. razred in imam malo uprašanj:
1. Kaj je prvi krog/prvi izbor in koliko tock potrebujes za vpis/koga iščejo/izbirajo
2. Kaj je drugi krog/drugi izbor in koliko tock potrebujes za vpis/koga iščejo/izbirajo
3. Koliko točk potrebujes za vstop na vegovo v prvem/drugem krogu in kakšne so zahteve
Hvala za vse vaše odgovore in da ste si za ta post uzeli čas.
Žiga Macele
1. Kaj je prvi krog/prvi izbor in koliko tock potrebujes za vpis/koga iščejo/izbirajo
2. Kaj je drugi krog/drugi izbor in koliko tock potrebujes za vpis/koga iščejo/izbirajo
3. Koliko točk potrebujes za vstop na vegovo v prvem/drugem krogu in kakšne so zahteve
Hvala za vse vaše odgovore in da ste si za ta post uzeli čas.
Žiga Macele
Janac ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43106 (3309) | WizzardOfOZ |
» | Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21698 (19702) | Smurf |
» | Punca -> Tehnik računalništva, Vegova LJ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 33721 (27382) | x128 |
» | Izbira srednje šole - Računalništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15829 (13517) | amacar |
» | kam naprej (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9797 (8607) | overlord_tm |