Forum » Programska oprema » kako naj odstranim virus Live security platinum?
kako naj odstranim virus Live security platinum?
Lorelei ::
Živjo!
Rabila bi malo pomoči pri odstranjevanju virusa... sledila sem navodilom na tej spletni strani: http://malwaretips.com/blogs/live-secur... zatakne se pri 3. koraku, kjer bi mogla z neta potegnit en programček... problem je, da v safe modu ne morem nobenga programa downloadat. ko kliknem "Run" se nič ne zgodi..
Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj delam narobe ali kje v nastavitvah bi mogla kaj spremenit?
Rabila bi malo pomoči pri odstranjevanju virusa... sledila sem navodilom na tej spletni strani: http://malwaretips.com/blogs/live-secur... zatakne se pri 3. koraku, kjer bi mogla z neta potegnit en programček... problem je, da v safe modu ne morem nobenga programa downloadat. ko kliknem "Run" se nič ne zgodi..
Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj delam narobe ali kje v nastavitvah bi mogla kaj spremenit?
- spremenila: Lorelei ()
#000000 ::
Verjetno delaš napako in ne izbereš safe mode with networking, ker pri običnem safe modu kartice ne delajo.
Sem izbrala safe mode with networking.. internet drugače dela, kakšen pdf brez problemov dol potegne... samo programov se ne da bol vlečt..
amigo_no1 ::
Kateri browser ? MS IE6/7 ?
Samo 1 pc na voljo ? Jaz bi v drugem dl potrebno, skopiral na usb ključek in pognal v safe mode na okuženem.
Samo 1 pc na voljo ? Jaz bi v drugem dl potrebno, skopiral na usb ključek in pognal v safe mode na okuženem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
ja - lahko obiščem katerokoli stran, ne gre pa programa downloadat..
IE 7 (res ne vem zakaj =) ) bom probala zaj še v katerem drugem browserju..
trenutno nimam drugega PCja na voljo..
IE 7 (res ne vem zakaj =) ) bom probala zaj še v katerem drugem browserju..
trenutno nimam drugega PCja na voljo..
je šlo zaj z Opero dol potegnit..
če se še mi kje zatakne, se spet oglasim... drugače pa hvala zaenkrat
če se še mi kje zatakne, se spet oglasim... drugače pa hvala zaenkrat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1343) | Globetrotter |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1298 (1138) | Duhec |
» | ponovni zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2407 (2071) | solatko |
» | Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1477 (1260) | Jackass |
» | WinXp activation, rečte da to ni res....Oddelek: Operacijski sistemi | 1695 (1327) | SkIDiver |