Forum » Hlajenje in modifikacije » Vgrajevanje procesorja
Vgrajevanje procesorja
kerco46 ::
Lep pozdrav!
Zanima me, ali je potrebno nanesti pasto (za hlajenje) na procesor?
Imam namreč procesor: Intel i5 3570k in ima že neke tri sive črtice, zato torej sprašujem, ali je tisto že pasta oz. kdor ve kaj od tega?
Najlepša hvala
Zanima me, ali je potrebno nanesti pasto (za hlajenje) na procesor?
Imam namreč procesor: Intel i5 3570k in ima že neke tri sive črtice, zato torej sprašujem, ali je tisto že pasta oz. kdor ve kaj od tega?
Najlepša hvala
6151 ::
tisto na hladilniku je pasta, na procesorju pa zagotovo ni namazana, če je seveda čisto nov.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 6151 ()
kerco46 ::
Ups, na hladilniku je namazana.
Torej, vstavim procesor v matično ploščo in nato le še dodam hladilnik? brez kakršne koli dodatne paste?
Torej, vstavim procesor v matično ploščo in nato le še dodam hladilnik? brez kakršne koli dodatne paste?
cen1 ::
Če je že na hladilniku pre-applied potem nimaš kej packat po procesorju. Razen če bi jo s hladilnika dol sčistil in na novo dal.. ampak to je brezveze. Tovarniška bo čist ok zdržala par let.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cen1 ()
Isotropic ::
upostevaj, da niso overclocked. bodo pac lavfali 10°C toplejsi. pri teh pogojih je tut ivy fajn hladen, razlika nastopi samo, ko ga lavfas nad turbo podrocjem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A moram na novo nanest termalno pasto, če snamem hladilnik in cpu in ju prenesem na dOddelek: Pomoč in nasveti | 8016 (7478) | amigo_no1 |
» | Odstranjevanje termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5662 (4771) | Pyr0Beast |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19314 (16437) | Wofk |
» | Računalnik mi zmrzne po menjavi procesorja :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1014) | doma |
» | Kako na servisih montirajo hladilnike (S slikami)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3023 (1561) | Boki_ |