Forum » Pomoč in nasveti » Windows
Windows
domzalcan ::
Evo spet jst vs obupan... pač računalnik se je zagnal v safe mode. Reku sm si nč hudga bom prtisnu F8 pa bom dal tm na normalni način. seveda je vse prijelo in kliknem tam na normalni način in on avtomatsko spet na safe mode... pač prvo naredi takole na koncu pa vedno napiše to no jst obupan, ne vem kaj storit in si rečm nč hudga! Računalnik je nou nč še ni gor bom jst še enkrat windowse naložil. Vstavim DVD zaže klikn naprej in ko prideš tam k formatiraš disk, tistih gumbou za format ni bilo, dalo pa se je naložit. In spet tok neumn kt sm valda zapišem še enkrat windowse! Vse dela ok normalno naloži (zravn seveda upam, da je zapisu preko starih...) Use se porihta računalnik normalno zažene in napiše nekaj v smislu računalnik se pripravlja na vašo prvo uporabo. Supr in odpre tole: No in kle rata problem! Jst bi že kliknu naprej sam kaj k se miš ne premakne niti za milimeter probu sm pa vse lukne! Prosm pomagite rešte me nekako! Res sm čist fertik zaje**vam se že 4h :(
- spremenil: domzalcan ()
Architect ::
Poizkusi resetirati računalnik, pojdi v bios in poglej če imaš kje nastavitev za USB mouse (nekaj v tem smislu). Če slučajno kje vidiš tak napis poizkusi to reč vklopiti, nato pa pač poizkusi če ti miš dela.
Sicer pa se mi ne sanja niti kaj je šlo narobe niti zakaj ti miš ne dela zdaj.
Glede na to da je računalnik nov, bi bilo najpametneje da za pomoč prosiš v trgovini kjer si zadevo kupil.
Sicer pa se mi ne sanja niti kaj je šlo narobe niti zakaj ti miš ne dela zdaj.
Glede na to da je računalnik nov, bi bilo najpametneje da za pomoč prosiš v trgovini kjer si zadevo kupil.
Mogoče ša kakšen predlog? Namreč računalnik je pri bratrancu tko, da jutr nadeljujeva zdelom :/ Upam, da bo bolj uspešn k dons! :/
Kaj res nobenga druzga nasveta? Če slučajno tist v biosih ne bo delal oz. bo vse aktivirano? Kaj pa če probam z uno staro miško k ma še kuglca? Jo bo USB 3.0 sploh zaznal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: domzalcan ()
amigo_no1 ::
V biosu omogoči usb mouse/keyboard oz vse kar diši po usb.
USB Keyboard Support in USB Mouse Support (nastavitvi se ponavadi skrivata v "Integrated Peripherals".
USB Keyboard Support in USB Mouse Support (nastavitvi se ponavadi skrivata v "Integrated Peripherals".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rate limit ali kako moderno USB misko priklopiti na star 16 bitni racunalnikOddelek: Programiranje | 2109 (1497) | BigWhale |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5813 (5309) | opeter |
» | V normalnem zagonu BSOD (moder ekran); v Safe mode vse delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1644) | ZaLoMaT |
» | Nobena USB miška mi ne dela??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (993) | Jst |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2207 (1574) | mlakar |