Forum » Slo-Tech » SMS by Slo-Tech?
SMS by Slo-Tech?
SkIDiver ::
Ok ravnokar sem si spremenu v profilu e-mail naslov in dobim sledeči SMS na GSM:E-mail: apache S: Slo-Tech dostop T: Za potrditev vase prijave na www.slo-tech.com se morate prijaviti in nato vnesti to kodo:" x xyyy.yyy yyyyyyyyyyy.xyy.yyy/y
x predstavlja cifre y pa črke. Tam kjer so presledki so neki znakci. Pošiljatelj je 1596 in po nekaj minutah sem dobil še enkrat isti sms.
Kaj za vraga to pomen?
x predstavlja cifre y pa črke. Tam kjer so presledki so neki znakci. Pošiljatelj je 1596 in po nekaj minutah sem dobil še enkrat isti sms.
Kaj za vraga to pomen?
Gandalfar ::
To pomeni, da email naslov na katerega ti je s-t poslal stevilko (torej tanovi) posilja emaile naprej na tvoj gsm v sms obliki. Slo-tech zaenkrat se ne posilja nobenih smsjev.
Zheegec ::
Slo-tech zaenkrat se ne posilja nobenih smsjev.
Če lahko nekaj povem; bi bila pa ZELO dobra ideja.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Tomi ::
ALIEN3001: dopovej to slovenskih mobilnim ponudnikom, da nimamo budgeta megakorporacije.
metrodusa.blogspot.com
Zheegec ::
Kaj pa recimo Mobisux? Saj tudi nimajo ravno milijarde $ dobička na leto (prej 0), pa imajo SMS service. Mogoče bi morali malo sponzorstva obljubit (čeprav je to bedno)?!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Dobr da sm temo odpru. Bomo še kj novga zvedel pa pridobil Ampak morm rečt da je tole z SMS-ji pri email.si zakon zadevca. Ne rabm hodt vsake tolko časa it pogledat mail ampak damo, ko dobim SMS
Sergio ::
Poglejte to iz tega aspekta: Lahko preko mobisuxa pošlješ 1500 SMSjev? Ne.
Ravno to bi morali mi delati, če bi hoteli pošiljati SMS obvestila. Za to potrebujemo pa plačljive storitve. Ki pa niso poceni. Sploh.
Ravno to bi morali mi delati, če bi hoteli pošiljati SMS obvestila. Za to potrebujemo pa plačljive storitve. Ki pa niso poceni. Sploh.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Mamo pa zato email.si(bog ga živi) in njegovo posredovanje e-mail sporočil na GSM in slo-techovo obveščanje o novih odgovorih na e-mail(tudi tega bog živi).
Konec dober men vse dobro za vas pa ne vem
Konec dober men vse dobro za vas pa ne vem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6977 (4994) | wiwa |
» | email na smsOddelek: Omrežja in internet | 3200 (2510) | St235 |
» | Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1157) | iElectric |
» | email -> sms na tel (samodejno)Oddelek: Omrežja in internet | 1241 (1049) | SLOWWWeb.net |
» | email+gsmOddelek: Omrežja in internet | 2115 (1897) | Enzo77 |