Forum » Kaj kupiti » Multimedijski prenosnik
Multimedijski prenosnik
Anxic ::
Pozdravljeni vsi skupaj :)
Odločam se za nakup multimedijskega prenosnika, ker pa nisem nek ekspert na tem področju, niti nimam časa se poglabljat v vse skupaj, če sem iskren, vas naprošam za nasvet.
Zanimiv se mi zdi tale Dell, sicer sem pripravljen dat za računalnik do 2.000€, tako da me malo preseneča, da je tako poceni, ne izgleda namreč slabo. Malo čudno se mi tudi zdi vse skupaj, ker stane ta 400€ več, pa je praktično enak, no kapaciteta diska je še manjša.
Estetsko so mi bile toshibe vedno boljše od Dellovih računalnikov, tako da razmišljam tudi o tem in tem njihovem modelu. Je kakšna bistvena razlika med njima? Slišal sem tudi, da se toshibe rade kvarijo in da so problemi z njimi. Kako je s tem, ima kdo izkušnje z njimi? =)
Hvala za vašo pomoč že vnaprej ;)
Odločam se za nakup multimedijskega prenosnika, ker pa nisem nek ekspert na tem področju, niti nimam časa se poglabljat v vse skupaj, če sem iskren, vas naprošam za nasvet.
Zanimiv se mi zdi tale Dell, sicer sem pripravljen dat za računalnik do 2.000€, tako da me malo preseneča, da je tako poceni, ne izgleda namreč slabo. Malo čudno se mi tudi zdi vse skupaj, ker stane ta 400€ več, pa je praktično enak, no kapaciteta diska je še manjša.
Estetsko so mi bile toshibe vedno boljše od Dellovih računalnikov, tako da razmišljam tudi o tem in tem njihovem modelu. Je kakšna bistvena razlika med njima? Slišal sem tudi, da se toshibe rade kvarijo in da so problemi z njimi. Kako je s tem, ima kdo izkušnje z njimi? =)
Hvala za vašo pomoč že vnaprej ;)
Anxic ::
Seveda, naj bo dovolj zmogljiv, da se lepo ujame tudi s kakim Photoshopom :) Pa sej pravzaprav ta dva prenosnika bosta to zagotovo zmogla. Bolj me zanima sama razlika med njima.
No, kakšen nasvet mogoče?
No, kakšen nasvet mogoče?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Anxic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video edit laptopOddelek: Kaj kupiti | 976 (929) | HasanSas |
» | Nakup laptopa (Asus N76) pri comshopuOddelek: Pomoč in nasveti | 7808 (5419) | harvey |
» | Acer razvija prenosnik brez fizične tipkovniceOddelek: Novice / Ostale najave | 9866 (7864) | Pyr0Beast |
» | Prenosnik Zame !Oddelek: Kaj kupiti | 1467 (1179) | Heisenberg |
» | Asus prenosnik v akciji, se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2911 (2016) | carpenter |