Forum » Kaj kupiti » TV Tuner - Za VHS => DivX
TV Tuner - Za VHS => DivX
Mlchk ::
Zdravo.
Moj obsežni VHS arhiv že najeda zob časa, zato sem se odločil da je potrebno nujne zadeve čimprej digitalizirati.
Sicer imam HDD rekoder, ampak kvaliteta ni ravno najbolj zadovoljiva plus zaradi DVD snemanja je posledično težja obdelava na PCju.
Vsaj kolikor sem čital po raznih forumih, je še vedno najbolj priporočljivo za namene pretvorbe VHS => DivX uporabljati TV Tuner. Naj poudarim, da ga potrebujem izključno za te namene. Bo v redu kakšen stari ATI TV Wonder ali priporočate kaj novejšega, kar se trenutno dobi v trgovinah?
Pa še na nek način malo mimo teme, kako se obnesejo razne izključno za ta namen narejene naprave?
LP,
Mlčk
Moj obsežni VHS arhiv že najeda zob časa, zato sem se odločil da je potrebno nujne zadeve čimprej digitalizirati.
Sicer imam HDD rekoder, ampak kvaliteta ni ravno najbolj zadovoljiva plus zaradi DVD snemanja je posledično težja obdelava na PCju.
Vsaj kolikor sem čital po raznih forumih, je še vedno najbolj priporočljivo za namene pretvorbe VHS => DivX uporabljati TV Tuner. Naj poudarim, da ga potrebujem izključno za te namene. Bo v redu kakšen stari ATI TV Wonder ali priporočate kaj novejšega, kar se trenutno dobi v trgovinah?
Pa še na nek način malo mimo teme, kako se obnesejo razne izključno za ta namen narejene naprave?
LP,
Mlčk
batista ::
tv wonder bo uredu, sem sam pred tedni snemal iz vhs kasete na disk z wonderjem. Kvaliteta kasete je itak bol švoh, tko da s kako boljšo zadevo od wonderja ne bi pridobil nič. Snemaj v uncompressed avi format, in potem stisneš na željeno kvaliteto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7419 (5486) | Tiash |
» | IZ TV-ja takoj v Divx formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1192) | tac |
» | VHS --> DivXOddelek: Zvok in slika | 1635 (1353) | zdravc |
» | Pinnacle PCTV PRO - da ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1324 (1175) | Markoff |
» | tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 1171 (1003) | zupi |