» »

Nov paket pri Tušmobilu

Nov paket pri Tušmobilu

TARIFE-SI ::

Paket Vsenajboljše je od danes na voljo pri Tušmobilu in sicer le za prvih 5.000 uporabnikov. Primerjava z ostalimi paketi in možnost izračuna ali je najugodnejši za lastno porabo je na voljo na Portalu Tarife.si.
www.tarife.si

Izaso ::

Primerjava tega paketa z ostalimi pri konkurenci je kar huda. Da imaš v paketu za 14,90€ vključenih 500 minut klicev v Tušmobilovo omrežje, 500 minut klicev v ostala slovenska omrežja, 500 sporočil SMS in MMS ter 500 MB za prenos podatkov. In stroški preklopa samo 10€. Se mi zdi da ne bo problem prepričat teh 5000 uporabnikov. Me zanima kako hitro se bo paket napolnil?

whitefish ::

Dodas 2 evra pa vzemi Mingl 17 ;)

Izaso ::

Mah meni glih ni tko da bi primerjal oba paketa, sej potem tud free20 ne zaostaja dosti, pač dva evra gor in dva evra dol. Mene recimo prepriča pri paketu Vsenajboljše to da imaš v druga omrežja 100min več kot pa recimo pri Minglu17 in paketu free20. 100 minut pa je že neka količina ki je omembe vredna. Jaz se recimo malce več pogovarjam in mi to več pomeni. Do sedaj pa še nikoli nisem presegel pernosa podatkov za več kot 500MB, da o sms-ih in mms-ih sploh ne govorim. Ampak tukaj je potem že to kaj kdo potrebuje. So pa vsi trije paketi hudi, to pa je res :)

jusv ::

Bolj kot primerjava znotraj paketi Tušmobila se mi zdi primerjava z ostali paketi pri konkurenci, kjer so razlike v ceni kar očitne in po moji oceni preveč velike. Tukaj je Tušmobil zopet naredil en korak naprej in malce presenetil tako Simobil kot tudi Mobitel. Pa čeprav je dal na voljo ta paket le 5000 uporabnikom, verjamem, da se mogoče to lahko tudi spremeni. V tem primeru je dilema odveč. Glede na vse boljšo pokritost in pa omrežje ki ga ima trenutno Tušmobil je ta paket res dobra izbira. Bomo videli kakšni bodo kaj odzivi.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Mikasa ::

Res je razilka v ceni je kar očitna, če recimo primerjaš pakete ki imajo podobno ali skoraj enako ponudbo ugotoviš da je recimo Simobilov paket M zate za 7€ dražji, Mobitelov povezani 2000 pa še za 1€ več. Poleg tega pa lahko pri paketu Vsenajboljše uveljaviš še tušmobilov popust za 10%.

medenko ::

zame idealen paket bi bil
100 minut pogovorov
do 50sms
100-200mb prenos
to je to :)

OChack ::

to mislm da lahko v brezmejnih paketih kombiniraš kjer imaš enote
Int€l inside, IDIOT Outside

eales ::

kako pa je glede prenosa podatkov? Vem da Tušmobil gostuje v mobitelovemu omrežju(vsaj nedolgo nazaj je), zato mi ni čisto jasno, a je teh 500MB samo za v tušmobilovem omrežju ali to nima veze?

Cooper ::

Tuš only.

eales ::

ehh potem ni pa nič več tako mikavno...

amigo_no1 ::

Pri free mislim da je tudi data vključen, pri brezmejnih ni.

dr.Akula ::

A mi lahko tole odgovori en, ki definitvno ve odgovor:
1. Ali se gostovanje v Mobitelovem omrežju s paketom Vsenajboljše (tu je mišljeno klicanje in pošiljanje sporočil, ne pa prenos podatkov) zaračunava po posebnem ceniku ali gre vse še vedno v minute/sporočila, ki so v paketu?

2. Ali se gostovanje v Mobitelovem omrežju s paketom Mingl 17 (tu je mišljeno klicanje in pošiljanje sporočil, ne vem pa kako je tu s prenosom podatkov?) zaračunava po posebnem ceniku ali gre vse še vedno v minute/sporočila, ki so v paketu?
ni podatka

Master_Yoda ::

Za ta nov paket ne vem ampak pri minglu so vkljucene kolicine samo v tusmobilovem omrezju in placas posebaj ce si v mobitelovem.

Meni osebno to ni problem ker kjer se vecinoma nahajam je vedno tusmobilovo omrezje.

imallears ::

Pri vsenajboljše pa mingl se vse storitve opravljene v gostovanju zaračunajo. 12c/min,sms. 43c/mb.

MacGyver141 ::

V drobnem tisku piše tako, da lahko uporabljaš minute in smsje v mobitelovem omrežju.

Vključene vsebine oz. storitve ne obsegajo prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, klicev na posebne in komercialne številke, klicev v tujino in odhodnih in dohodnih klicev v tujini, pošiljanja SMS v tujini ali v tujino ali pošiljanje SMS v donatorske ali komercialne namene


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tušmobil - nov paket najbližji 1500 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6319832 (13547) Filipko
»

tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13635804 (30655) Bobr123
»

Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
16527520 (17135) Reycis
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18544068 (32798) OChack
»

Tušmobil paketi vs. Mobitel (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5811581 (8935) Lonsarg

Več podobnih tem