Forum » Zvok in slika » Ni zvoka na laptopu - čuden problem
Ni zvoka na laptopu - čuden problem
foofighter ::
Zdravo,
na laptopu se mi je začel pojavljati res čuden problem. V glavnem iz čistega miru, zvočniki na vsake toliko časa nehajo predvajati zvok. Ni važno, ali je prižgan youtube, winamp, gom player.... Zvok preprosto ugasne. Spodaj desno v taskbaru kjer je ikona za zvok kaže vse normalno, lahko celo spreminjam jakost ampak zvoka še vedno ni.
Ko odprem nastavitve zvoka, in ko kliknem na zavihek Snemanje, v istem trenutku zvok začne delovati. Ampak samo če kliknem na ta zavihek.
Je kdo že slišal za podoben problem?
V glavnem imam pa 64 bit WIN7 (original). Driverji so bili ponovno inštalirani. Novejša in starejša verzija... Nobeden drugi software ni bil v kratkem naložen...
Kakšna ideja?
na laptopu se mi je začel pojavljati res čuden problem. V glavnem iz čistega miru, zvočniki na vsake toliko časa nehajo predvajati zvok. Ni važno, ali je prižgan youtube, winamp, gom player.... Zvok preprosto ugasne. Spodaj desno v taskbaru kjer je ikona za zvok kaže vse normalno, lahko celo spreminjam jakost ampak zvoka še vedno ni.
Ko odprem nastavitve zvoka, in ko kliknem na zavihek Snemanje, v istem trenutku zvok začne delovati. Ampak samo če kliknem na ta zavihek.
Je kdo že slišal za podoben problem?
V glavnem imam pa 64 bit WIN7 (original). Driverji so bili ponovno inštalirani. Novejša in starejša verzija... Nobeden drugi software ni bil v kratkem naložen...
Kakšna ideja?
amigo_no1 ::
Si ves čas na kablu ali bateriji ?
Ksteri prenosnik ?
Sitem je čist (brez virusv & co) ?
Ksteri prenosnik ?
Sitem je čist (brez virusv & co) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
foofighter ::
ne, menjam kabel in baterijo.
medion.
sistem je zagotovo čist.
ko zvok izgine, vključim in izključim mikrofon in spet začne delati - za minuto ali dve, potem pa spet mrkne
se komu sanja kaj se dogaja?
medion.
sistem je zagotovo čist.
ko zvok izgine, vključim in izključim mikrofon in spet začne delati - za minuto ali dve, potem pa spet mrkne
se komu sanja kaj se dogaja?
draciel ::
Meni se malo sanja. Če ti je to začelo kar na lepem delovati, je mogoče tudi strojna napaka. Imel sem primer, ko smo se pogovarjali po teamspeaku, sem od enega uporabnika slišal čudne zvoke ( na vsake toliko ). Ti zvoki so bili zelo nadležni. Sprva je updejtal driverje od zvočne in ker to ni pomagalo je preklopil iz PCI zvočne kartice na tisto na matični plošči. In glej ga zlomka. Stvar je delovala in napaka je bila seveda - dolga doba zvočne kartice. Zna bit pri tebi tudi mogoče strojni problem. Vendar to lahko samo ugibam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1185) | Han |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3878 (3575) | zwerca |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5870 (4189) | gasos |
» | zvočniki ne delajoOddelek: Zvok in slika | 1620 (1257) | RazzorX |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4160 (3671) | Mac Gyver |