Forum » Mobilne tehnologije » Android - posodabljanje, starejša verzija
Android - posodabljanje, starejša verzija
micoboy ::
Pozdravljeni, zanim me sledeče, imam SAMSUNG GALAXY S2, trenutna verzija androida je 2.3.3 in če ga posodobim z novejšo verzijo ali obstaja možnost (če bi hotel čez čas), da naložim nazaj starejšo verzijo androida (2.3.3)?
Hvala
Lp
Hvala
Lp
shadeX ::
Po "offical" poti se to ne da. Za "downgrade" ne bo tako preprosto kot za upgrade.
Moj nasvet je:
Če ti 2.3.3 ginger dela odlično, nimaš razlogov za nadgradnjo.
Moj nasvet je:
micoboy ::
Po "offical" poti se to ne da. Za "downgrade" ne bo tako preprosto kot za upgrade.
Moj nasvet je:
Dela mi vse lepo gladko, le včasih imam en problem, kateri se mi je pojavil že 2-krat, da se mi zaslon sam prižge in ugasne, čez čas spet prižge in ugasne, pa sem telefon ugasnil in ponovno prižgal, pa isto. Nato sem moral dati na tovarniške nastavitve in je ok.
shadeX ::
aha. Ja če te to tako moti, poskusi posodobiti na novejšo verzijo. Če je sedaj z novimi nastavitvami ok, potem pusti na miru.. čene pa se da na netu dobiti veliko tutorialov, ki prikazujejo kako "downgradaš" na prejšno verzijo.
pharaon ::
Prižiganje zaslona bi si upal reči, da je krivec bila kakšna aplikacija...s povrnitvijo na tovarniške nastavitve si jo pa odstranil, problem solved.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android updateOddelek: Mobilne tehnologije | 1098 (755) | Xserces |
» | samsung galaxy aceOddelek: Mobilne tehnologije | 5734 (3577) | free_k_shot |
» | Android 4.0.3 na Nexus SOddelek: Mobilne tehnologije | 5502 (3898) | arjan_t |
» | Sense 3.0 na voljo le za peščico napravOddelek: Novice / Android | 9303 (7176) | JayKay |
» | Galaxy S problem XDOddelek: Mobilne tehnologije | 1670 (1365) | turist1 |