Forum » Mobilne tehnologije » HTC Wildfire S - prenašanje podatkov
HTC Wildfire S - prenašanje podatkov
1punca ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem: pomnilnik telefona 512 MB imam že skoraj čisto poln (prosto samo še 3,98 MB), na SD kartici pa imam še 1,7 GB prostora. Problem je v tem, da nikakor ne morem prenesti česar koli več na SD kartico. Že nekaj časa imam na voljo posodobitev sistema, vendar imam premalo prostora, da bi jo lahko naložila.
Če povežem telefon preko USB kabla na računalnik, mi odpre kot zunanji disk, vendar je vidno samo, kar je na SD kartici, pomnilnik telefona pa ne, torej na računalniku ne morem nič premeščati. Na računalnik sem si naložila tudi HTC Sync, vendar mi telefona ne zazna (Odpravljanje napak USB imam vključeno).
Spraševala sem že na Simobilovih centrih, klicala njihovo pomoč uporabnikom pa mi nihče ni znal pomagati, edini nasvet je bil, naj nesem na servis - kar me pa ne mika ravno, ker slišim toliko nezadovoljnih uporabnikov, da predolgo traja pa še kaj radi spotoma odrgnejo.
Mi zna kdo pomagat?
Hvala! :)
Imam sledeč problem: pomnilnik telefona 512 MB imam že skoraj čisto poln (prosto samo še 3,98 MB), na SD kartici pa imam še 1,7 GB prostora. Problem je v tem, da nikakor ne morem prenesti česar koli več na SD kartico. Že nekaj časa imam na voljo posodobitev sistema, vendar imam premalo prostora, da bi jo lahko naložila.
Če povežem telefon preko USB kabla na računalnik, mi odpre kot zunanji disk, vendar je vidno samo, kar je na SD kartici, pomnilnik telefona pa ne, torej na računalniku ne morem nič premeščati. Na računalnik sem si naložila tudi HTC Sync, vendar mi telefona ne zazna (Odpravljanje napak USB imam vključeno).
Spraševala sem že na Simobilovih centrih, klicala njihovo pomoč uporabnikom pa mi nihče ni znal pomagati, edini nasvet je bil, naj nesem na servis - kar me pa ne mika ravno, ker slišim toliko nezadovoljnih uporabnikov, da predolgo traja pa še kaj radi spotoma odrgnejo.
Mi zna kdo pomagat?
Hvala! :)
Mavrik ::
Če ne moreš več prenesti aplikacij na SD kartico, potem ti preostanejo samo postopki, ki zahtevajo poglobljeno znanje in razveljavijo garancijo, žal.
Lahko pa deinštaliraš aplikacije, ali počistiš podatke tistih, ki ti največ zasedajo (brskalniki pogosto porabljajo veliko prostora).
Lahko pa deinštaliraš aplikacije, ali počistiš podatke tistih, ki ti največ zasedajo (brskalniki pogosto porabljajo veliko prostora).
The truth is rarely pure and never simple.
amigo_no1 ::
Reset na tovarniške nastavitve ?
Nimaš nikjer nobenega drugega pcja, da bi se povezala s kablom ?
Nimaš nikjer nobenega drugega pcja, da bi se povezala s kablom ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
moj_nick ::
Settings -> SD & Phone Storage -> Make more space
Tole si uporabila?
Tole si uporabila?
110111001001010001010000
gendale ::
Če ne moreš več prenesti aplikacij na SD kartico, potem ti preostanejo samo postopki, ki zahtevajo poglobljeno znanje in razveljavijo garancijo, žal.
tole, če te še zanima začni brat http://forum.xda-developers.com/forumdi...
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire x - Pomnilnik aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1208 (1143) | buick |
» | Google play in spominska karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2972 (2828) | hojnikb |
» | rootanje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1555 (1269) | joej970 |
» | Alcatel 910 ne pusti premikat aplikacijOddelek: Pomoč in nasveti | 2315 (2199) | OmegaBlue |