» »

Android igre

Android igre

BorutO ::

Nič ni nobene stalne teme o igrah na telefonih. Ok, saj so po večini brezvezne, polne posiljenih reklam itd, pa saj to prakso uvajajo že na računalniške igre (EA).

Kar hočem povedati ... Imam grafično 4090, ramov 64gb, skoraj 5ghz procesor, na steamu na stotine zelo dobrih iger itd pa zadnje čase igram bolj igre ki se igrajo po telefonih oz. APK aplikacije. Teh iger na računalniku sem se naveličal. Sicer še vedno igram na računalniku igre, ampak preko android emulatorja, ker na telefonih ne morem igrati iger, ker je premajhen ekran, neroden za igrati in na sploh sem mnenja, da telefoni niso za igranje iger, pa če tudi imam s24 ultra telefon.

V glavnem, gor sem si pol leta nazaj naložil emulatorja iz firbca in ugotovil, da je kar veliko zanimivih iger. Celo bolj kot kakšna računalniška. Meni so recimo všeč igre, kjer si ustvarjaš svojo bazo, so zombiji v igri ali pa kakšne manager igre. Recimo igram igre kot so Last Day on Earth, Dead God Land, Airline Manager, Truck manager ... Potem so tu še razne večjezične igre, ki so tudi v slovenščini.
Problem pri večini teh igrah je samo nenormalno veliko posiljenih oglasov.

Kayzon ::

Sej lahko snames zastonj pirwtske verzije ki so modane da ni oglasov in mas ze vse odklenjeno?

Drgac loh na android napravah igras KOTOR npr,to je igra. Pa na pcju ocitno ne igras pravih iger ce mislis da so te kvazi android bolj zabavne :))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: IvoJan ()

IvoJan ::

Kayzon je izjavil:

Sej lahko snames zastonj pirwtske verzije ki so modane da ni oglasov in mas ze vse odklenjeno?

Drgac loh na android napravah igras KOTOR npr,to je igra. Pa na pcju ocitno ne igras pravih iger ce mislis da so te kvazi android bolj zabavne :))

+1, ce ne stejemo portov iz PCja in konzol so mobile spili res zalost.
edit: ponesreci sem stisnil predlagaj izbris, se opravicujem
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

BorutO ::

Mislim, da nimam slabih iger ... https://steamcommunity.com/id/The_Rushe... ... ampak vseeno so mi postale vse te igre brezvezne in dolgočasne.

2dark ::

BorutO je izjavil:

V glavnem, gor sem si pol leta nazaj naložil emulatorja iz firbca in ugotovil, da je kar veliko zanimivih iger. Celo bolj kot kakšna računalniška. Meni so recimo všeč igre, so zombiji v igri

Potem pa moraš odigrat odlično zombi rpg igro walking zobmbie 2. Izjemno dolga, odlična igra, zanimiva zgodba, karakterji, vednar je potrebno plačat , da se ti oglasi ne vrtijo in se splača plačat. OD začetka še gre, kasneje pa je moteče.

Kayzon je izjavil:

Android ima kar nekaj odličnih iger. Ena od njih je walking zombie 2.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star Wars Battlefront 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18120475 (10280) oo7
»

Ne znam normalno igrati nobene igre (strani: 1 2 )

738516 (5655) L1nK
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915138663 (68374) ahac
»

Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27844637 (31135) bambam20
»

XBOX360 Premium

Oddelek: Konzole
302652 (2389) Berserker

Več podobnih tem