Forum » Omrežja in internet » Unreplied connections
Unreplied connections
hojnikb ::
Zadnje čase se mi dogaja, da mam router zafilan z polno neznanih ipjev, ki se mi povezujejo na en specifičn port (port, ki je odprt za torrent server).
Tudi, če ne prenašam torrentov, se te povezave še vedno pojavljajo na tem portu in mi zafilajo vse možne povezave, ki mi jih router prenese (trenutno je to 1536).
Primer take povezave
A se da nardit kej okol tega (edino, kar pomaga,je da zaprem vse porte, kar pa ni glih najbolša rešitev)
Tudi, če ne prenašam torrentov, se te povezave še vedno pojavljajo na tem portu in mi zafilajo vse možne povezave, ki mi jih router prenese (trenutno je to 1536).
Primer take povezave
174 UDP 29 178.17.187.91 77.38.47.xx 60225 UNREPLIED
A se da nardit kej okol tega (edino, kar pomaga,je da zaprem vse porte, kar pa ni glih najbolša rešitev)
#brezpodpisa
hojnikb ::
Mislim da sn pršu do jedra problema.
Namreč po menjavi ip naslova so se povezave zažele spet pojavlat v enaki količini. Tako da sn zadevo raziskal naprej in sn pršu do zakjučka, da se povezave pojavljajo zato, ker ko mam odprt port za bittorrent, tudi ko nč ne prenašam, tracker še vedno pošilja vse peere na mene, zato tudi unreplied status.
Neke rešitve, razn da zaprem port in kombiniram z upnp nimam...
Namreč po menjavi ip naslova so se povezave zažele spet pojavlat v enaki količini. Tako da sn zadevo raziskal naprej in sn pršu do zakjučka, da se povezave pojavljajo zato, ker ko mam odprt port za bittorrent, tudi ko nč ne prenašam, tracker še vedno pošilja vse peere na mene, zato tudi unreplied status.
Neke rešitve, razn da zaprem port in kombiniram z upnp nimam...
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83612 (15373) | brez-imenko |
» | n 150Mbps ~5MBps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6188 (4788) | b3D_950 |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 7038 (6239) | s6c-gEL |
» | Kater OS za "webserver"?Oddelek: Operacijski sistemi | 3255 (2685) | echoman |
» | Asus WL-500gP OpenWRT konfiguracijaOddelek: Omrežja in internet | 3851 (2769) | Bakunin |