» »

Dve vprašanji

Dve vprašanji

Aggressor ::

Še dve stvari me zanimata:

-ali je Blue Orb uporaben?
-kako je kaj Midi Tower ohišje primerno za navijanje AMD procesorjev, torej s ploščami, kot npr. EPOX in ostale...
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Dax ::

BlueOrb... če se ti grafična res zelo greje, čeprav je vprašljivo, če te pride cenej kr hladilna rebra od kakega starega pentiuma in 4X4 ventilatorček.

Midi Tower je kul, pravzaprav je kul vsako ohišje, ki ima dober airflow, torej da je v notranjosti nizka temperatura in da slučajno na kakem ključnem ventilatorju (procesor, napajalnik) ne ustvarjaš podtlaka.

frudi ::

blue orb je uporabn za kartice, ki se precej grejejo - gf2 gts/pro/ultra, v5, pa tud starejše ala tnt2 ultra, v3...
če razmišljaš o mx-u, potem je blue orb čisto odveč. hladilno rebro je itak običajno že gori, sam še en 4x4 cm al pa 5x5 cm vent za 500 sit pripopaš gor pa je. eni modeli mx-ov pa majo tud vent že gori, tak da več nič ne rabiš.

glede ohišij - midi tower je čist dovolj, pod pogojem da ni glih največji krš. ampak pazi, da dobiš tako ohišje, ki ima napajalnik nameščen nad osnovno ploščo. v zadnjem času je večina ohišij takih, da je napajalnik nameščen ob strani in od strani gledano prekriva točno tisti del plate, kjer je procesor. in to je slabo, zelo slabo... :(
spet bom delal reklamo za pcx, ampak če iščeš solidno ohišje za nizko ceno, potem imajo najboljšo izbiro in najnižje cene. pa kar je najpomembneje, vsa njihova ohišja majo napajalnik nad plato...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Aggressor ::

Akhem, torej se MX ne segreva pretirano pri navijanju?
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Dr.Miha ::

Kukr pravjo moji sošolci, katerih ima večina Mx-e v kišah, da se jim MXi niti ne segrevajo zelo (res, pa da je vse malce strah, da bi kartico skurili, zato je ne navijajo pretirano (beri:malo).

Sam imam navit Geforce256 in gor 4X4 ventilator, in se mi ne greje prav pretiano...za MX bo pa probat treba.... 8-)
Za domovino z Nintendom naprej!

Loki ::

And that would be me (unfortunatelly) - napajalnik direkt ob procu.

Placa je pa glih tuk (sirina), da sem Gorba gor spravu.:'(:'(:'(:'(:'(
I left my wallet in El Segundo

TESKAn ::

Bluorb je lep in uporaben, če boš naviju grafično. Midi tower pa - odvisno od tega, kako si ga poštimu (je uredu prezračeno?) in od tega, kje ga maš - če je kam zataknjeno, se mal preveč greje ponavad...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

frudi ::

če se prav spomnim, mx kuri neke 4 W moči in nekatere kartice nimajo nikakršnega hlajenja (niti hladilnih reber). tak da - ne, mx se ne greje pretirano, niti pri navijanju. po lastnih 'subjektivnih merjenjih' (beri - prst na hladilnih rebrih) se mx greje manj kot celo stari tnt. poleg tega pa je pri navijanju mx-a bistven memory, ne pa čip.
po moje je kupovat blue orba za mx-a čisto odveč, še posebej, ker blue orb niti ni pretirano poceni; kot sem že prej napisal, je čist dovolj en 4x4 cm vent prpopat na hladilna rebra.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

BrKo ::

Zame je blue orb zakon kr ga mam jst!KUPI SI BLUE ORB

MaD_Mavr0 ::

Tudi jaz imam podobne težave !

Procesor imam Tbird @800 [8x100] pa mi tudi zraste temperatura na 56°C:|
Najprej, da razlozim ko odigram kak spil mi pol sama temperatura, ko jo grem pogledat v BIOS pokaze 56°C po odpeljani eni ali dveh progah v CMR 2 npr.

Tako, da tudi v Forumu pricakujem odgovore...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri nakupu

Oddelek: Kaj kupiti
191407 (1273) Area_51
»

NUJNO vent za grafiko!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
8892 (790) OldSkul
»

Hlajenje Geforce 2mx

81372 (1257) element
»

Prosim pomoc pri V3 3000

Oddelek: Navijanje
151730 (1522) element
»

L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )

715351 (4413) texhex

Več podobnih tem