Forum » Omrežja in internet » Mobitel Instant internet - jakost signala
Mobitel Instant internet - jakost signala
patriot10 ::
Zdravo.
Imam Mobitelov Instant Internet (ta internet uporabljam samo, ko grem na obisk k staršem). Zunaj hiše je dober signal, ko pa grem v hišo, pa dobim le EDGE signal, ki pa ne gre nikamor. :(
USB modem ima možnost priključka antene in me zanima, ali se da kako narediti nekakšno homemade anteno, ki bi delovala?
Hvala za pomoč. :)
PS: kupovati anteno se mi ne splača za nekaj uric na mesec...
Imam Mobitelov Instant Internet (ta internet uporabljam samo, ko grem na obisk k staršem). Zunaj hiše je dober signal, ko pa grem v hišo, pa dobim le EDGE signal, ki pa ne gre nikamor. :(
USB modem ima možnost priključka antene in me zanima, ali se da kako narediti nekakšno homemade anteno, ki bi delovala?
Hvala za pomoč. :)
PS: kupovati anteno se mi ne splača za nekaj uric na mesec...
FORZA JUVE!
ne se. dobra ideja. :)
kaj pa ce sestavim iz vecih usb podaljskov enega dolgega. a se veliko izgubi na kvaliteti prenosa?
hvala.
kaj pa ce sestavim iz vecih usb podaljskov enega dolgega. a se veliko izgubi na kvaliteti prenosa?
hvala.
FORZA JUVE!
MTB ::
Ne bi vedel. Jaz imam novatel MC930D na 5 m usb podaljska, ki je sicer oklopljen, pa dela BP. Cena je bila pa okoli 3-4€.
Takšen je:
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Takšen je:
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MTB ()
BlueFire ::
Z navadnim USB podaljškom načeloma gre do max 5m. Za večje razdalje se pa lahko uporabi tole.
o, huda fora. :) bom najprej probal s kablom, da vidim, če to dela.
hvala za nasvete!
hvala za nasvete!
FORZA JUVE!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb podaljšekOddelek: Kaj kupiti | 4945 (4599) | OttoParts |
» | Hyundai usb modemOddelek: Mobilne tehnologije | 1426 (1319) | matey19 |
» | 15m dolg coaxial kabel ali 15m dolg USB kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 1416 (1246) | crayz43 |
» | internet enkrat dela drugič ne...Oddelek: Omrežja in internet | 1625 (1317) | Pyr0Beast |
» | USB naprave 15 m stran je mozno?Oddelek: Omrežja in internet | 2372 (2135) | TribesMan |