Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rabim pomoc pri montiranju LCD-ja!!
Rabim pomoc pri montiranju LCD-ja!!
SoNgOkO ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil graficni LCD display. Zanima me kako ga pravilno zvežem in namontiram v ohišje. Seveda sem pregldela kar nekaj literature vendar se moj display razlikuje od drugih. Namesto 16pinov jih ima dvajset.
Na njem pa so se naslednji napisi!!
PG12864LRS-BNN-H
QC OK 04/01/02/FT
CB 94V-0
0043
POWERTRIP PG12864B A
SLIKE:
Pred kratkim sem kupil graficni LCD display. Zanima me kako ga pravilno zvežem in namontiram v ohišje. Seveda sem pregldela kar nekaj literature vendar se moj display razlikuje od drugih. Namesto 16pinov jih ima dvajset.
Na njem pa so se naslednji napisi!!
PG12864LRS-BNN-H
QC OK 04/01/02/FT
CB 94V-0
0043
POWERTRIP PG12864B A
SLIKE:
Pišuka slike ne delajo. Drgac sm slike že postal na OC forumu tko, da si jh lahko tam ogledate.
SLIKE
HVALA!
SLIKE
HVALA!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SoNgOkO ()
Ello!
O mojem LCD display-u sem dobil datoteko s tehničnimi podatki. Le-te najdete na tej strani INFO
O mojem LCD display-u sem dobil datoteko s tehničnimi podatki. Le-te najdete na tej strani INFO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SoNgOkO ()
Alec999 ::
to je graficni displej velikosti 128x64 njbrz ga pa prklops kr na DVI izhod mogoce bi se ga dal zmodificirat da bi delu tud na TV-out
btw. ce jih mas kj odvec mi pis na email.
lp,
Alec999
btw. ce jih mas kj odvec mi pis na email.
lp,
Alec999
Ejga kolk bi pa placal za tak display v prosti prodaji?????
A je res treba se ksn uporcek zravn dat? Pa nek sm slišal da bi mogu neki čip nabavt, da tok ubrne za usvetlitev??? A je to res???
A je res treba se ksn uporcek zravn dat? Pa nek sm slišal da bi mogu neki čip nabavt, da tok ubrne za usvetlitev??? A je to res???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop problem z displayomOddelek: Strojna oprema | 964 (868) | BlaY0 |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24279 (14539) | Mazo |
» | Kateri polnilec za baterije?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1867 (1593) | goba |
» | LCD displayOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1973 (1496) | HardwareMaster |
» | prikaz temperatur na LCDjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1372 (1138) | mico |