» »

Kateri polnilec za baterije?

Kateri polnilec za baterije?

Gill ::

Povejte mi lastniki digitalnih fotoaparatov, ki že imate izkušnje z kar veliko porabo baterij. A se splača dati nekaj več denarja in kupiti hitri polnilec za baterije? Ogledujem si GP PowerBank Smart. Cena je sicer kar nekaj čez 12.000 SIT (skupaj s 4. baterijami 2000 mAh). Ve kdo za še kakšno cenejšo ponudbo?Zanima me tudi, če res napolni baterije v 1 uri?

podtalje ::

Mislim, da se splača.

Jest sem pa mojega kupil v Mercatorju za 12.000 SIT (Varta Multicharger)
in ti ga priporočam.

Alec999 ::

Zelo priporocam GP PowerBank Smart res je dober + baterije so super.
Cena pa je tudi zelo ugodna.

lp,
Alec999

Trancedeejay ::

Jest ne vem - folk al imate slucajno prevec denarja.Kdo bi pa se dal 12k za obican polnilec s 4imi GP 2Ah.OK,za kaksnega dobrega z LCD displayem ze(12k je malo premalo).Jaz filam svoje GP-je za fotica z robbejevim polnilcem - dobis ze za 4 jurje,nafilano v max 2h. oz. odvisno na kolk jih vklopis.Vglavnem folk mecete denar stran.
Have a nice Day

Matt

andrej ::

polnilci se jako razlikujejo. sem ravno bral en dober clanek na to temo v zadnji stevilki nemskega ct-ja. (www.heise.de/ct), kjer pravijo, da so razlike zelo velike. mas cisto navadne dummy polnilce, pa do polnilcev polnih featurjev. Trenutno nimam casa, da bi naredil kratek povzetek clanka, vam pa vsem priporocam branje. Notri je tudi razpredelnica enih vsaj 20-30 polnilcev, njihove cene, featurji, itd...

Gill ::

Andrej. A je ta članek samo v reviji? Na njihovi internetni strani ga nisem našel!

andrej ::

na netu nisem gledal. mislim pa da ga tam ni.

flipflop ::

Men ga je nekdo posodil,enega starega,k ma sam ene par ledic gor. Dam baterije filat žez noč pa jih polnim nekje 10-15 ur,odvisno kdaj sem doma. Zaenkrat baterije delajo kot je treba.
Sploh pa jaz nikoli ne bi dal 12k za polnilec,sploh ker ga dobiš za četrt cene,pa bo delal čist kewl. Razen če ste neki hudi profesionalci ki rabijo baterije napolnjene med odmorom za kavo.

jjohny ::

Jaz imam ta polnilec ze pol leta. Vsekakor ti ga priporocam. Vse stiri baterije napolni v eni uri. Kupil sem ga pri Delkotu v BTCju, samo mislim da je bil okrog 15000 SIT.
LP, jani:D :\

TylerDurden ::

V A hali v BTCju je en shop z digitalnimi fotoaparati (nek sony al kaj jst vem), pa prodajajo neke noname baterije s polnilcem za 6 jurjev, baterije so 2100 mAh, polnilec jih pa nafila v 10 urah. Baterije na canonu A60 zdržijo cca. 300 slik, pa še ene 3x lahko vse slike pregledate.
Let\'s make some soap ...

yimi ::

Mam digtalca (canon a70) pa sem si za polnjenje akumulatorjev nabavu polnilec x-peak 3 v Avstirji

http://zubehoer.hepf.at/akku/ (bol spodi je)

cena je 79? pa še davk nazaj tak da pride okol 60, pa je verjetno boljši od vseh hitrih polnilcev, ki jih lahko kupiš pri nas. Ima funkcijo praznjenja (do 0,5 A), polnjenja (do 3A), cikličnega polnenja....lcd display, mikroprocesorsko krmiljenje in fila vse od Li-ion, Ni-Cd, Ni-MH, Pb. Res je da je 12v in je treba dobit kak star napajalc od računalnika da ga lahka priklopiš na 230V omrežje, samo meni ustreza ker se nameravam začeti ubadati z modelarstvom.

Seveda pa .... filam še vedno tak kot je prav 1/10 napetosti in 16ur (oz. ko izklopi :D

OldSkul ::

Jaz sem si danes tale polnilec kupil: Polnilec GP PowerBank II (1.600 mAh)
Boljšega ne potrebujem, močnejše baterije pa bom itak enkrat drugič kupil.

Bevcan ::

S polnilci je tako. Dober polnilec se splača kupit samo za akumolatorje, ki jih bomo priključili na velike porabnike. Digitalci pa četudi nonstop uporabljaš displaj to niso. Veliki porabniki so predvsem močni motorji, ki pa jih največ uporabljajo modelarji zato glej modelarske firme Multiplex, Robe, Graupner (zastopnik za slovenijo je Mibo modeli Logatec)...
To da se splača gledam samo z finančnega vidika, če veliko polniš se ti bo nakup 20k vrednega polnilca dejansko povrnil saj dosti bolj kvalitetno napolni akumolatorje in ti zaradi tega zdržijo več polnjen. Seveda pa lahko gledaš tudi na uporabnost saj lahko baterije napolniš tik pred zdajci. Še enkrat pri digitalcu se ti finančno strošek nikoli ne bo povrnil.

borisk ::

zdravo

jaz mam pa power bank3 (zravn sm pa dobil 4GP1800) za svojga digitalca pa delajo super
zanj sm pa dal cca 7-8 tisoč z poštnino
kupil pa sm pri eni firmi iz BTCja sam ne vem več ktera

lp,boris

goba ::

Men GP PowerBank Smart nafila 4x2000 mAh baterije v 70 minutah.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri AA polnilec za digitalni fotoaparat naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
112262 (2066) neres
»

Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556061 (5174) Zdravko
»

Polnilec + Baterije (akumulatorji :P)

Oddelek: Kaj kupiti
241670 (1487) OnTheMic
»

Canon PowerShot A80 Vse in še več! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
534318 (3307) T0RN4D0
»

obnovljive baterije za digitalca

Oddelek: Loža
151816 (1636) kockish

Več podobnih tem