» »

Ati 5850 pokvarjena?

Ati 5850 pokvarjena?

Nwanko ::

Torej imam problem z grafično. Imam 2x 5850 v CF,obe Sapphire. Včeraj je zgleda ena odpovedala,igral BF3 normalno, ugasnil špil in za kako urco me ni blo za kompom. Ko sem prišel nazaj na enkranu ni blo slike. Probal sem parkrat restartat in sistem ni dal slike.Potem sem dal eno grafo ven in se je sistem normalno zagnal,dal delujočo ven in to v prvi slot, in se ni zgodilo nič. Probal še v sek. pcju in nič od slike.
Pobrisal drivere z atiman uninstaller, dal obe spet not v primarnega. Sistem zagnal normalno,inštaliral zadnje drivere,po ponovnem zagonu spet brez slike. No pobrisal drivere(spet),zagnal gpu-z in pri eni kaže pravi šmorn. Prilagam sliko.

Grafo sem tudi dal pečt 195C za 9min,ista zgodba,še vedno isto kaže.

Grafa za odpis ali se še da kako drugače rešit.

Riff ::

ja če druga grafična ne deleuje v istem slotu kjer prva dleuja ali pa če v drugem računalnuku druga grafična ne deluje potem je velika verjetnost da je žal crknila, ja določene grafične se da popravit s peko pa potem delujejo tud 1 leto, saj moja naprimer deluje že skoraj 1 leto bp

Drugič sem probal 200c 10min oba grela,pa pustil 1 uro da se ohladi, ampak ni učinka,isto kaže...po treba počasi prešaltat na novo tehnologijo :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nwanko ()

Magic1 ::

Velika verjetnost je tudi, da je šel napajalnik! Probaj stestirat tudi njega.
Jaz sem tudi nekaj časa nazaj mislil, da je šla kartica pa sem na koncu ugotovil, da je napajalnik na pol skurjen(malo obremenitev je prebolel, večje pa ne). 550W na kateremu je bilo max 300W, LC pa take fore. 50% moči na 12v...
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Najapajnik je praktično nov TX750v2(mesec dni);grafo sem testiral v drugem kompu pa tudi tam ne dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se prižge, a ne odziva

Oddelek: Pomoč in nasveti
455439 (4620) m0LN4r
»

Računalnik crknil !!

8846 (646) Nikonja
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

491998 (1461) Dominik91
»

Nova AGP grafična

Oddelek: Kaj kupiti
171314 (976) Fifty
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

421957 (1320) Mirč

Več podobnih tem