Forum » Izdelava spletišč » Kreiranje certifikatov na spletni strani
Kreiranje certifikatov na spletni strani
tx-z ::
Sedaj sem certifikate kreiral s tinyca, rad bi pa da recimo ko kreiram uporabnika na neki spletni strani, mi tak certifikat avtomatično kreira.
Torej, rad bi da bi v neki spletni strani imel možnost, da bi mi kreiral certifikat (tako tistega, ki ga bo apache uporabljal - mal sm pozabu kakšni so pravilni izrazi), in tistega, ki ga lahko uporabnik pobere in si ga naloži. Ali pa pač možnosti za renewat certifikate.
A kdo ve kako se take stvari izvajajo v praksi? Ali kdo mogoče pozna že kakšen modul, ki to omogoča...Ker dokler je stran mejhna ni problem ročno za vsazga uporabnika narest certifikat in mu ga posredovat, fajn bi pa blo da ko nek Admin doda uporabnika, se vse to že samo pripravi...
Hvala za odgovore! ;)
Torej, rad bi da bi v neki spletni strani imel možnost, da bi mi kreiral certifikat (tako tistega, ki ga bo apache uporabljal - mal sm pozabu kakšni so pravilni izrazi), in tistega, ki ga lahko uporabnik pobere in si ga naloži. Ali pa pač možnosti za renewat certifikate.
A kdo ve kako se take stvari izvajajo v praksi? Ali kdo mogoče pozna že kakšen modul, ki to omogoča...Ker dokler je stran mejhna ni problem ročno za vsazga uporabnika narest certifikat in mu ga posredovat, fajn bi pa blo da ko nek Admin doda uporabnika, se vse to že samo pripravi...
Hvala za odgovore! ;)
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WebAuthn: bodo gesla na internetu kmalu preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19882 (16456) | Truga |
» | problemi z digitalnim certifikatom SIGEN-CAOddelek: Informacijska varnost | 17918 (8709) | Ice-Heki |
» | [.NET] XML podpisOddelek: Programiranje | 2606 (2283) | ibolkacener3 |
» | Kako dobro zaščititi stran, projekt...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1270) | Tody |