Forum » Izdelava spletišč » Mnenja zdravniki.org
Mnenja zdravniki.org
MrBrdo ::
Upam da se to ne bo razumelo kot reklama...
V glavnem, smo v procesu nadgradnje strani http://zdravniki.org/ in nas zanimajo predlogi, mnenja. Tako iz oblikovnega stališča kot tudi iz funkcionalnega - kaj bi lahko izboljšali, spremenili? Še posebej me zanima kaj mislite o sistemu za komentiranje in ocenjevanje - namreč trenutno ni mogoče ocenjevati brez da bi zraven tudi komentrali (med drugim tudi oceno), razlog pa naj bi bil verodostojnost ocen. Prav tako je obvezen vnos e-maila, ki pa se sicer ne prikazuje na strani. Pri tem me tudi zanima ali mislite da je številčni sistem primeren ali bi bilo bolje le 3- ali 2-stopenjsko ocenjevanje (npr. samo + ali -, namesto ocena od 1-5).
Kako bi lahko ljudi bolj motivirali za komentiranje? Itd...
Hvala za vse predloge
V glavnem, smo v procesu nadgradnje strani http://zdravniki.org/ in nas zanimajo predlogi, mnenja. Tako iz oblikovnega stališča kot tudi iz funkcionalnega - kaj bi lahko izboljšali, spremenili? Še posebej me zanima kaj mislite o sistemu za komentiranje in ocenjevanje - namreč trenutno ni mogoče ocenjevati brez da bi zraven tudi komentrali (med drugim tudi oceno), razlog pa naj bi bil verodostojnost ocen. Prav tako je obvezen vnos e-maila, ki pa se sicer ne prikazuje na strani. Pri tem me tudi zanima ali mislite da je številčni sistem primeren ali bi bilo bolje le 3- ali 2-stopenjsko ocenjevanje (npr. samo + ali -, namesto ocena od 1-5).
Kako bi lahko ljudi bolj motivirali za komentiranje? Itd...
Hvala za vse predloge
MrBrdo
Pyr0Beast ::
Dodaj +, - in o
Ne mešat rezultatov in delat povprečno oceno
Temveč samo zberi koliko je + koliko - in koliko o (izpiši vsako), ter ustrezno razdeli po %
Spokaj tole stran;
///
Zdravniki.org
Namen strani je informiranje, ocenjevanje ter javno diskutiranje
o zdravnikih, zobozdravnikih in zdravstvenih ustanovah.
Spletna stran omogoča uporabnikom, da izrazijo svoje mnenje o zdravstvenih storitvah.
\\\
Folk že ve zakaj je na tej strani in ni treba vse 3x ponavljat.
Spokaj stran tudi to;
///
Najdi zdravnika ali zobozdravnika
Najdi ustreznega zdravnika v svoji okolici ali v širši Sloveniji.
\\\
In desno zgoraj enako spokaj stran okenček za iskanje.
Ne mešat rezultatov in delat povprečno oceno
Temveč samo zberi koliko je + koliko - in koliko o (izpiši vsako), ter ustrezno razdeli po %
Spokaj tole stran;
///
Zdravniki.org
Namen strani je informiranje, ocenjevanje ter javno diskutiranje
o zdravnikih, zobozdravnikih in zdravstvenih ustanovah.
Spletna stran omogoča uporabnikom, da izrazijo svoje mnenje o zdravstvenih storitvah.
\\\
Folk že ve zakaj je na tej strani in ni treba vse 3x ponavljat.
Spokaj stran tudi to;
///
Najdi zdravnika ali zobozdravnika
Najdi ustreznega zdravnika v svoji okolici ali v širši Sloveniji.
\\\
In desno zgoraj enako spokaj stran okenček za iskanje.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
RejZoR ::
Dokaj uporabna stran.
Btw, ko izbereš "Lokacije" ter opcijo "Po kraju" naj bodo kraji dejansko razvrščeni po abecedi in ne raztreseni po popupu. Svoj kraj sem iskal kar nekaj sekund preden sem ga našel nekje vmes.
Enaka metoda razvrščanja naj velja ko imaš izbrano opcijo "Po vrsti". Sicer je spisek krajši ampak vseeno.
Btw, ko izbereš "Lokacije" ter opcijo "Po kraju" naj bodo kraji dejansko razvrščeni po abecedi in ne raztreseni po popupu. Svoj kraj sem iskal kar nekaj sekund preden sem ga našel nekje vmes.
Enaka metoda razvrščanja naj velja ko imaš izbrano opcijo "Po vrsti". Sicer je spisek krajši ampak vseeno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR: pa res, hvala bomo popravili. Drugače imaš tudi search filter zraven, tako da lahko vpišeš iskano mesto namesto da ga iščeš.
blackclw: zoom v smislu ctrl + in ctrl -? Mislim da vidim ja, v popupih zgoraj? Bomo popravili.
Pyr0Beast: Se pravi da bi imeli namesto 1-5 ocene +, - in o? Sliši se smiselno... No prikaz bi še vedno lahko bil v obliki zvezdic 1-5, vsaj po moje. Edino če bi to izpadlo preveč zmedeno, ker bi prikaz bil drugačen od načina ocenjevanja. Za tisti tekst bom predlagal, ker kar se designa tiče ni moje področje. Čeprav se mi ne zdi narobe da je nek opis kaj je sploh namen strani, edino če bi mogoče imel podstran kjer bi to pisalo. Ne vem pa zakaj bi odstranil okno za iskanje? Ali misliš le na vstopni strani? Je to kar si napisal v bistvu point da bi prvo stran naredil bolj kompaktno in s tem bolj "uporabno"?
blackclw: zoom v smislu ctrl + in ctrl -? Mislim da vidim ja, v popupih zgoraj? Bomo popravili.
Pyr0Beast: Se pravi da bi imeli namesto 1-5 ocene +, - in o? Sliši se smiselno... No prikaz bi še vedno lahko bil v obliki zvezdic 1-5, vsaj po moje. Edino če bi to izpadlo preveč zmedeno, ker bi prikaz bil drugačen od načina ocenjevanja. Za tisti tekst bom predlagal, ker kar se designa tiče ni moje področje. Čeprav se mi ne zdi narobe da je nek opis kaj je sploh namen strani, edino če bi mogoče imel podstran kjer bi to pisalo. Ne vem pa zakaj bi odstranil okno za iskanje? Ali misliš le na vstopni strani? Je to kar si napisal v bistvu point da bi prvo stran naredil bolj kompaktno in s tem bolj "uporabno"?
MrBrdo
Pyr0Beast ::
Prikažeš lahko tudi s kljukicami in križci.
Računaš lahko na par odgovorov na zdravnika, tako da lahko kljukice daješ tudi samo po številu, brez da bi preračunaval v %.
Sicer pa naredi vstopno stran kompaktno.
Podstrani so druge - tam bo folk prišel večinoma iz googla ipd. brskalnikov.
Računaš lahko na par odgovorov na zdravnika, tako da lahko kljukice daješ tudi samo po številu, brez da bi preračunaval v %.
Sicer pa naredi vstopno stran kompaktno.
Podstrani so druge - tam bo folk prišel večinoma iz googla ipd. brskalnikov.
Some nanoparticles are more equal than others
Hvala :)
Pyr0Beast ok hvala za input, bomo malo predebatirali glede tega in po potrebi ukrepali.
Pyr0Beast ok hvala za input, bomo malo predebatirali glede tega in po potrebi ukrepali.
MrBrdo
Jst ::
Meni prva začetna stran, na tabletki super izgleda, edino v Operi sem moral spremeniti User Agent na Desktop. Nekaj bugov boste morali poštimati.
Sploh ker so tablice couch gadgeti in lahko računate na dobro storitev.
Pa registrirajte zdravniki.si, .com., .net.
Sploh ker so tablice couch gadgeti in lahko računate na dobro storitev.
Pa registrirajte zdravniki.si, .com., .net.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Kaj pa na tablici ni ok? A v operi na tablici? Žal ga nimam (predvidevam da govorimo o iPadu), se ti kaj sanja kaj je narobe?
MrBrdo
@RejZoR @blackclw sm zrihtal te zadeve k sta omenila, hvala. Je na staging serverju ker smo bolj počasni pri testiranju http://dev.zdravniki.org/
@Jst lahko mogoče še staging verzijo odpreš, če je slučajno kej boljše, čeprov dvomim.
@Jst lahko mogoče še staging verzijo odpreš, če je slučajno kej boljše, čeprov dvomim.
MrBrdo
Ko "klikneš" na Zdravniki se prvo odpre okno, potem pa naloži, kot da bi res kliknil na računalniku, ne samo mouse hover. Ko boš sam probal, boš takoj videl. (In poštimal v 5min).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
ps: Upam, da stran zaživi, ker trenutno nimaš informacij kje so dobri zdravniki, ki se res posvetijo pacientu.
Thx. Torej če prav razumem, ko s prstom pritisneš Zdravnki v meniju, na iPadu, da bi se ti odprl dropdown, se sicer odpre ampak se potem samo od sebe hmalu odpre ta "napreden" browse (http://zdravniki.org/zdravniki?roles=0 )?
Bom malo pogledal kako se take stvari rešuje, ker še nisem imel podobnega problema. Pa hvala za input.
Bom malo pogledal kako se take stvari rešuje, ker še nisem imel podobnega problema. Pa hvala za input.
MrBrdo
Ja, tisto okno se sicer odpre, potem pa takoj naloži, kot da bi na desktopu kliknil nanj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 94967 (38226) | Steinkauz |
» | UKC LjubljanaOddelek: Loža | 6367 (4998) | Telbanc |
» | Zapravljene priložnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10019 (6420) | Cifix63 |
» | pik nečesaOddelek: Loža | 2087 (1241) | GitaBri |
» | Razpad rastlinskih maščob pri visokotemperaturnem kuhanju/praženjuOddelek: Znanost in tehnologija | 12169 (10499) | timberjack |