Forum » Operacijski sistemi » [linux/sabayon9] težava z zvokom
[linux/sabayon9] težava z zvokom
šrawfncigr ::
Pozdravljeni!
Na sveže sem namestil operaciski sistem sabayon9 dela mi super edina težava je ker mi zvok deluje zelo čudno sicer predvaja ampak kot da bi ga vsako sekundo sklopil in nato spet vklopil. Zanima me če obstajajo kaki driverji ali kaj podobnega za odpraviti težavo.
Hvala
Na sveže sem namestil operaciski sistem sabayon9 dela mi super edina težava je ker mi zvok deluje zelo čudno sicer predvaja ampak kot da bi ga vsako sekundo sklopil in nato spet vklopil. Zanima me če obstajajo kaki driverji ali kaj podobnega za odpraviti težavo.
Hvala
Icematxyz ::
Verjetno boš na njihovem forumu prej dobil odgovor.
Preveri LiveCD/LiveUSB kakšne druge popularne Linux distribucije torej da najprej vidiš, če bi naj tvoja strojna oprema pod Linux delovala dobro out-of-the-box ali ne. Se pravi ali gre za spložno težavo ali morda le za kakšno nastavitev ali različico kakšne komponente, ki se nahaja v omenjenem OS.
Preveri LiveCD/LiveUSB kakšne druge popularne Linux distribucije torej da najprej vidiš, če bi naj tvoja strojna oprema pod Linux delovala dobro out-of-the-box ali ne. Se pravi ali gre za spložno težavo ali morda le za kakšno nastavitev ali različico kakšne komponente, ki se nahaja v omenjenem OS.
Icematxyz ::
Težko ti kaj konkretnega predlagam in verjetno boš prej dobil odgovor na njihovem forumu. Predvidevam kvečjemu, da gonilnik za strojno opremo torej ni težava.
Morda si na Ubuntu uporabljal Gnome pri Sabayon pa si izbral drug DE in je tukaj kaj drugače.
Morda si na Ubuntu uporabljal Gnome pri Sabayon pa si izbral drug DE in je tukaj kaj drugače.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 10.10 - 10 Out Of 10 (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 168468 (126061) | Icematxyz |
» | Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68246 (58330) | Icematxyz |
» | Privzeta namestitev Ubuntuja brez Flasha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 20542 (18395) | Icematxyz |
» | Ubunto vs. windows 7 64bit (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 33958 (30447) | poweroff |
» | linux archOddelek: Operacijski sistemi | 5176 (3587) | Ventil |