Forum » Pomoč in nasveti » Nova grafična kartica- PROBLEM!
Nova grafična kartica- PROBLEM!
HDvideo ::
Kupil sem novo grafično hd7850 in jo priklopil vse kot je treba naložil gonilnike in sedaj je en problem . Ko je resolucija na max mi kaže sliko na ekranu v sredini namesto čez celotni ekran .Sedaj me zanima kaj je lahko narobe. Je problem morda neka poceni matična plošča(ASUS M5A78L-M) in se kaj ne ujem z grafo.
freesty ::
Z desno klikn na namizje, pa zazen catalyst pa mas tam nek scaling, ki ga imas trenutno na -10% pa mors dat slider na 0.
Hvala za pomoč deluje.
Samo zdaj je tu še en problem je možnost da tista matična ki sem jo zgoraj napisal nebi kaj podpirala za to grafično.
Samo zdaj je tu še en problem je možnost da tista matična ki sem jo zgoraj napisal nebi kaj podpirala za to grafično.
Možno možno.
Samo glede podpore spraujem zato ker mi v GPU-z 128bit vodilo.
Grafična pa naj bi imela 256 bitno.
Samo glede podpore spraujem zato ker mi v GPU-z 128bit vodilo.
Grafična pa naj bi imela 256 bitno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon HD 5830 neuradno razkritOddelek: Novice / Grafične kartice | 6116 (4853) | shark_nm |
» | Priporočila za nov nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6802 (4743) | KandazaR |
» | Rekordni dobiček nVidieOddelek: Novice / Grafične kartice | 4374 (3470) | SavoKovac |
» | Radeon 9800se softmod (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4747 (3518) | Tilen |
» | GeForce FX Not a home run... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 6913 (5008) | kuglvinkl |