Forum » Loža » Končno sneg...
Končno sneg...
Tomi ::
No, pa smo ga spet dočakali
Vsi, ki ste tako kot jaz sedaj še pokonci, verjetno veste, da zunaj lepo sneži.. včasih se pač splača "malo" dlje bedeti...
Nad letošnjo zimo še nisem obupal..
Kul, ne?
Vsi, ki ste tako kot jaz sedaj še pokonci, verjetno veste, da zunaj lepo sneži.. včasih se pač splača "malo" dlje bedeti...
Nad letošnjo zimo še nisem obupal..
Kul, ne?
metrodusa.blogspot.com
mojsterpeter ::
bah v LJ je okol treh padal sneg + občasno dež - ne vem če bo kej zapadl
ill communication
dizel ::
..ma nej gre vse skup nekam, ta vreme pa podnebje je čist zafuran, decembra pa januarja, ko bi blo res fajn, da bi mal bele podlage padl, nič, zdej ko je pa že prekrasno vreme, motoristi so že motorje vn prvlekl, že praktično marec, pa kr sneg, gimme a break..
PaJo ::
Eh.. ta sneg je glih tolko da bo zemlja mokra, saj bo zgino v parih dneh
Drugace pa ce ne veste kak gre ta stari pregovor: Matija led razbija, ce ga pa ni pa ga naredi.
In danes je po koledarju glih Matija
Drugace pa ce ne veste kak gre ta stari pregovor: Matija led razbija, ce ga pa ni pa ga naredi.
In danes je po koledarju glih Matija
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
jeti ::
yes! danes je popolen dan!
pomlad se bo zavlekla in zatorej še en bo cvetnega praha in mi ne bo treba še jemati tistih tablet proti zamašenemu nosu.
Potem, smučati se bo dalo dobro.
In kar je najpomembnejše: cela familija se poka iz bajte in bom CEL TEDEN sam doma!
In ja, tale Matija je CAR!
pomlad se bo zavlekla in zatorej še en bo cvetnega praha in mi ne bo treba še jemati tistih tablet proti zamašenemu nosu.
Potem, smučati se bo dalo dobro.
In kar je najpomembnejše: cela familija se poka iz bajte in bom CEL TEDEN sam doma!
In ja, tale Matija je CAR!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
luni ::
Thomas LOL, kjer si pa to pobral? :)
Ta sneg je drugace bil mega neugodna zadeva za mene, ko sem se ob kakih 3.30 vceraj pes vracal domov. Sranje, vam recem
Ta sneg je drugace bil mega neugodna zadeva za mene, ko sem se ob kakih 3.30 vceraj pes vracal domov. Sranje, vam recem
Artificial Intelligentia
IR Babun ::
se decembra al pa januarja je čist kul če pada, ne pa de začne skoraj marca padat za popizdt!!!
SCREW THE GOVERNMENT
Ne, ker je lepo, če je sneg, naj lepo pada.. Se verjetno strinjate, da je v pravi družbi zelo romantično, če zunaj ful sneži..
Samo naj ga ne bo preveč.. Sicer so nam pa za ta ( ja, saj je že ponedeljek ), napovedali, da bo baje najbolj snežen teden v tej "zimi"....
Samo naj ga ne bo preveč.. Sicer so nam pa za ta ( ja, saj je že ponedeljek ), napovedali, da bo baje najbolj snežen teden v tej "zimi"....
metrodusa.blogspot.com
Rott-von-weiler ::
Pa ko tak lepo pišete o snegu tu ga mate danes pa da bi vam ga pred vrata vrglo da bi tri dni kidalli
ufffffff sovražim sneg naj bo na hribu v mestu naj me pusti pri miru
--------------------------------------------
Piši kao što govoriš
ufffffff sovražim sneg naj bo na hribu v mestu naj me pusti pri miru
--------------------------------------------
Piši kao što govoriš
Ja, sedaj pa spet sneži.. Kar niti ni tako lepo, ker bo potem spet plundra.. Kar pa ni dobro
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapadel je prvi sneg... (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 35933 (5548) | globoko grlo |
» | *** sneži 2016-2017 *** (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36385 (19230) | krneki0001 |
» | Sneg in zima 2014/2015Oddelek: Loža | 11324 (4287) | chucki |
» | Sneg je, glej zunaj spet sneg je... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5906 (4575) | Ziga Dolhar |