» »

Samsung galaxy S3 vs Iphone 4S

Samsung galaxy S3 vs Iphone 4S

draciel ::

Danes sem videl ta video:



Povejte, mi a je to kakšna reklama za Iphone in hočejo samsung prikazati v slabi luči? Pomoje se ti trije testi ne morejo primerjati, ker telefoni niso padli pod istim kotom na tla.

Kaj vi pravite. Zakaj je S3 večkrat "smashan" sploh pa display?

Lonsarg ::

Jaz sem slišal za isti telefon, kako je padel z 1 metra pa počil, ali pa padel iz 5 metrov pa mel samo rajsko, vse odvisno od slučajo, kako je telefon obrnjen.

Obstaja isti video iPhone 4S vs Galaxy S2, tam pa S2 preživi čisto vse teste na tem videu samo z rajskami, tak da te videi ne delajo tega namerno, sam pač ker gre za slučaje se nimaškaj dosti na njih zanašat.

Zheegec ::

Pri enem in drugem je padec pod napačnim kotom usoden že pri manjšem padcu. Pod določenimi koti je pa ful odporen... Vedno je tako...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

draciel ::

Ja sej jaz tud tako pravim. Pomoje so tej testi popolnoma brezvezni, in uničenje teh dragih telefonov še bolj brezvezno..

oziroma.. ali je mogoče da bi to poiskusili tudi z kitajskimi "cheap" ponaredki ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: draciel ()

zez ::

ja, večji je ekran in manjša je odpornost. ker sgs 2 se je odlično odnesel, sgs 3 pa ma že tok večji ekran da je veliko bolj dojemljiv. še en video:

drugač je pa res velik odvisno od sreče. enmu prjatlu je padu htc sensation po stopnicah in je letu za ceu štuk navzdol pa ni blo nč, enmu je pa sam iz žepa padu in čudn na rob pa je šou ceu ekran...

DimmniBurek ::

Ne meči telefona po tleh in takoj mu kupi kako boljše ohišje (trda guma iz ebaya za par EUR). Meni telefon še ni padel po tleh, pa ga imam pol leta. Pač paziš nanj in to je to.
There Is No Stronger Drug Than Reality

Zgodovina sprememb…

para! ::

Ne verjet tem bedakom, ki mečejo telefone na tla in s tem kao testirajo vzdržljivost. Vsaj za iPhone lahko povem, da se moraš prav potrudit (torej zanalašč) vržt telefon tako, da NE pade na kovinski rob in se zgolj malo popraska, nikakor se pa ne razbije. Ne vem, če sem že mel kak telefon, ki mi je tolikokrat padel na tla kot iPhone, pa še vedno dela in ni razbit, pa je precej težji od recimo SGS2 in še steklen je po vrhu.
Death before dishonor!

francek1 ::

Če je edina prednost iPhona to, da prenese balinanje, potem Applu bog pomagaj...Sicer pa imamo pametni telefone v zaščitnem ovitku, ki prenese marsikaj.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

para! ::

francek1 je izjavil:

Če je edina prednost iPhona to, da prenese balinanje, potem Applu bog pomagaj...Sicer pa imamo pametni telefone v zaščitnem ovitku, ki prenese marsikaj.

Slabost iPhonea je njegova teža, zato je precej pomembno, da je narejen tako, da preživi padec. Pri SGS2 recimo ta problem ni tako očiten, ker je v primerjavi z iPhoneom peresno lahek in plastičen.

Zaščitnih ovitkov pa ne uporabljam, ker mi dol visi al je telefon ohranjen al ne. Ko ne bo več uporaben grem po novga, simple as that.

lp
Death before dishonor!

francek1 ::

Pri iPhonu je neuporaba ovitkov logična, kajti že sam je debel, z ovitkom je pa pravi cigel.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

blackbfm ::

Meni je 4ka ene parkrat padla v dveh letih iz cirka 0.5-1m, enkrat se je steklo na robu malo odkrušlo ker je padel na beton ampak na srečo je skoraj neopazno.

Na začetku sem imel etui in brisal vsako pikico, na koncu sem si popraskal displej ravno zaradi tega čiščenja;(( ampak kot je že zgoraj omenjeno manj ga paziš boljše je, zdaj imam samo bumper


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prihaja Gorilla Glass 6, safir pa je umrl

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
259662 (6400) Magic1
»

Pozabite safir, tu je Phire

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
279125 (6291) leiito
»

Prihaja četrta generacija goriljega stekla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
5518148 (14138) smash
»

Samsung bojda pripravlja manjši Galaxy S3

Oddelek: Novice / Android
2911617 (9607) klinker
»

Apple tudi letos izgubil prototip iPhona (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
8225414 (21729) axee

Več podobnih tem