Forum » Operacijski sistemi » BSOD ni da ni
BSOD ni da ni
JC Denton ::
Že nekaj dni imam, BSOD-e. Danes sem jih imel 3x. Ampak tri različne, medtem, ko sem prejšnje dni doživljal samo 1. izmed spodaj naštetih. 1. BSOD a clock interupt was not receive on a secondary processor within the alocated time interval 2. BSOD memory management 3. BSOD APC index mismatch Na netu sem iskal rešitve, preizkusil z namestitvijo novih gonilnikov za grafično pa za chipset, ni pomagalo nič, pregledal register z registry mechanic, pregledal trdi diska za napakami. Težava se mi je začela pojavljati iz nenada, ne spomnim se, da bi kar koli spreminjal v BIOS-u ali nameščal kakšne nove gonilnike. Napaka se mi vedno pojavi, ko brskam po netu (Chrome) ali pa ko ne delam nič. Poskušal sem že s ponovno namestitvijo Chroma pa ni pomagalo nič. Vidim da še enter ne prime, da bi lahk odstavke delal.
- spremenil: JC Denton ()
Odkar sem zbrisal Chrome z računalnika, se mi še ta ni sesul.
Upam, da je le on krivec za vse....
Upam, da je le on krivec za vse....
Bom inštaliral, sprobal sem WhoCrashed pa mi ni prav pomagal. Ampak do naslednjega BSOD-a sem pomirjen. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1641 (1284) | NLight |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7251 (6644) | smotanc |
» | Blue screeniOddelek: Strojna oprema | 1520 (1163) | Jovani |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4224 (2834) | Assass1n |
» | Blue Screen of Death in čudna napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1184) | Djz3l3 |