Forum » Programska oprema » camtasia
camtasia
augustini ::
pozdravljeni!
imam sledeč problem in sicer se mi je računalnik ugasnil skoraj na koncu predavanja in mi zato onemogočil, da bi shranila posnetek tečaja na camtasia-i studio.
Kot rečeno sem doma odprla ta program in stisnila Recover, torej obnovi, vendar se mi zgodba ponovi od zadnjič in sicer da mi obnovi zadevo do 99% potem kako uro melje in mi vedno sporoči neko napako, nakar se mi program zapre.
Ker ste eni malo bolj seznanjeni s tem programom, bi vas prosila za kakšen nasvet, kako naj obnovim ta dokument, saj bi res bilo škoda, da bi posnetek šel v nič.
Lp
imam sledeč problem in sicer se mi je računalnik ugasnil skoraj na koncu predavanja in mi zato onemogočil, da bi shranila posnetek tečaja na camtasia-i studio.
Kot rečeno sem doma odprla ta program in stisnila Recover, torej obnovi, vendar se mi zgodba ponovi od zadnjič in sicer da mi obnovi zadevo do 99% potem kako uro melje in mi vedno sporoči neko napako, nakar se mi program zapre.
Ker ste eni malo bolj seznanjeni s tem programom, bi vas prosila za kakšen nasvet, kako naj obnovim ta dokument, saj bi res bilo škoda, da bi posnetek šel v nič.
Lp
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | akumulatorski vrtalni vijačnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23326 (5778) | TheBlueOne |
» | problem z zunanjim diskom WD 2TOddelek: Pomoč in nasveti | 3806 (3493) | Marilyn |
» | Prosim za pomoč- izgubljene slike in posnetki- "crknjen" in formatiran diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1264) | Naya |
» | obratomerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2550 (2095) | serdzodj |