Forum » Pomoč in nasveti » program za uporabo Spycam
program za uporabo Spycam
foxy9 ::
živjo
Imam en problem... dobil sem spycam v obliki plišaste igrače in ga ne znam uporabiti... zanima me kater program bi lahko uporabu za zagon te zadeve...
hvala za odgovore
Imam en problem... dobil sem spycam v obliki plišaste igrače in ga ne znam uporabiti... zanima me kater program bi lahko uporabu za zagon te zadeve...
hvala za odgovore
bluefish ::
Najbolje, da pokličeš lokalno vedeževalko. Bo hitro ugotovila, za kako igračo se gre, kaka kamera je notri, na kaj snema,...
Resno, malce več informacij.
A navodil oz. kaj podobnega ni bilo zraven?
Resno, malce več informacij.
A navodil oz. kaj podobnega ni bilo zraven?
foxy9 ::
sej to je težava... k niti približno ne vem kašna kamerca je notri... priklop je na USB... to je use kar vem... a kšnega univerzalnega programa za take reči ni? ker mi piše da so driverji kul, sam sm mislu da mi bo tm pri Moj računalnik pokazal da mam priklopleno...?
smile- ::
instaliraj skype ali podoben program in preveri če prepozna kamero in prikaže sliko...
Če to deluje potem lahko uporabiš poljuben program za snemanje - google
Če to deluje potem lahko uporabiš poljuben program za snemanje - google
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop cooling padOddelek: Kaj kupiti | 2049 (906) | dela |
» | Cenejsi mikrokontrolerjiOddelek: Programiranje | 1921 (994) | Cervantes |
» | Pametne otroške igrače so lahko veliko tveganje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13576 (10143) | OK.d |
» | KAraoke - specifično kateri program za snemanje vokala na obstoječ mp4.Oddelek: Zvok in slika | 1214 (1041) | Matev |
» | Računalniki Lenovo z veliko varnostno luknjoOddelek: Novice / Varnost | 20251 (17052) | miroB |