Forum » Loža » Kje na svetu bi živel?
Kje na svetu bi živel?
Tomi ::
Nekje na severu Evrope, ker je visok standard in pa meni všečno vreme. Sicer pa poleti nekje blizu Slovenije, ker je vreme bolj primerno za kaj početi.
Drugače mi je pa zadnjič padlo na pamet, da bi živel v Chickagu. Ne vem zakaj...
Drugače mi je pa zadnjič padlo na pamet, da bi živel v Chickagu. Ne vem zakaj...
metrodusa.blogspot.com
SmoKey ::
Na Aljaski - Sneg (kva bi bordu k zmešan) pa pred bajto v gozdu bi imel en helikopter pa eno lepo ženo da bi me zapeljala na vrh Hriba-->pol pa sam pejmo.
Tud Nova Zelandija mi paše, predvsem zaradi raznolikosti relifa al kako bi rekel-gore-SNEG + žena s helikopterjem (to je obvezno), potem imaš hude pragozde, plaže, etc...
V Ameriki pa najbrž nebi mogel živet --> Že samo zarad njihovih debelih ljudi - žensk (saj ne bi mogu skor nobene v helikopter zbasat-->mogoče bi se sama zbasala če bi ji na vrvico noter obesu kkšnga Big Maca
Aja Aljaska je Ameriška samo vseen...vmes je itak Kanada
No pa kkšni Karibi za polet kjer bi mal windsurfal tud pridejo v poštev.
Povsod je lepo a doma pred računalnikom brati Slo-Tech je najlepše
Tud Nova Zelandija mi paše, predvsem zaradi raznolikosti relifa al kako bi rekel-gore-SNEG + žena s helikopterjem (to je obvezno), potem imaš hude pragozde, plaže, etc...
V Ameriki pa najbrž nebi mogel živet --> Že samo zarad njihovih debelih ljudi - žensk (saj ne bi mogu skor nobene v helikopter zbasat-->mogoče bi se sama zbasala če bi ji na vrvico noter obesu kkšnga Big Maca
Aja Aljaska je Ameriška samo vseen...vmes je itak Kanada
No pa kkšni Karibi za polet kjer bi mal windsurfal tud pridejo v poštev.
Povsod je lepo a doma pred računalnikom brati Slo-Tech je najlepše
Živalsk vrt iz silicijeve doline
Thomas ::
Neturistični deli Indije so Hell on Earth. Downtown Kalkuta. Kako bi živel tam? Kot prodajalec čaja?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
ABX ::
Lucifer Tanatos: Wrong, te ubijejo in ti vzamejo keš.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
iration ::
tudi mene bi zanimala Kanada, v Evropi pa Galicija in Asturija (zaenkrat spadajo pod Špansko kraljestvo). ah, kakšna škoda zaradi prestiža ...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
IceIceBaby ::
Mal offtopic, ampak zdej sem se spomnu enga tekmovanja za eno miss nevemčesa. Deklino so vprašali kaj bi želela početi v življenju in odgovor je bil:
"Rada bi živela na samotnem tropskem otoku, kjer bi bila lastnica velike restavracije." :)
"Rada bi živela na samotnem tropskem otoku, kjer bi bila lastnica velike restavracije." :)
Pepe ::
Ne turistični del Balija, ker je poceni in ne dobiš ananasa iz konzerve
-Neturistični deli Indije so Hell on Earth. Downtown Kalkuta. Kako bi živel tam? Kot prodajalec čaja?
Še nisem opredeljen, bom počakal, da se vrne odprava. Vsekakor bi pa bil povdarek na MIRU. Bo šlo, al še sledijo kake neumesne.
Pa naj bo še ena z moje strani. Ako Downtown Kalkuta, ne bi prodajal čaja, ampak bi si kruh s trdim delom prišlužil, prodajal bi tebe.
LP
-Neturistični deli Indije so Hell on Earth. Downtown Kalkuta. Kako bi živel tam? Kot prodajalec čaja?
Še nisem opredeljen, bom počakal, da se vrne odprava. Vsekakor bi pa bil povdarek na MIRU. Bo šlo, al še sledijo kake neumesne.
Pa naj bo še ena z moje strani. Ako Downtown Kalkuta, ne bi prodajal čaja, ampak bi si kruh s trdim delom prišlužil, prodajal bi tebe.
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!
Ti samo pridi, ti mater!
Jackass ::
Ni ga čez Kašmir v Pakistanu!!!
mmmm, že voham smodnik....
mmmm, že voham smodnik....
jAcKaSS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackass ()
Matty ::
"kje bi zivel" tezko reces, ce v tisti drzavi/kraju nisi se bil...
Tako... po dobrem poznavanju Evrope, cirka 6 mesecih Juzne Amerike in par mesecev Afrike lahko recem, da je se najlepse v Sloveniji...
Ce pa ze morem poleg Slovenije kaj izbrati pa bi bil to Rio de Janeiro (Brazilija)... V mestu sem na prezivel skupaj okoli 20 dni, moral bi samo se dobiti kaksno sluzbo... aja, manjka samo sneg in zima (imajo pa drsalisce...)
Tako... po dobrem poznavanju Evrope, cirka 6 mesecih Juzne Amerike in par mesecev Afrike lahko recem, da je se najlepse v Sloveniji...
Ce pa ze morem poleg Slovenije kaj izbrati pa bi bil to Rio de Janeiro (Brazilija)... V mestu sem na prezivel skupaj okoli 20 dni, moral bi samo se dobiti kaksno sluzbo... aja, manjka samo sneg in zima (imajo pa drsalisce...)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
d0rK ::
Definitivno Uk ker mi je že of nekdaj všeč.In tudi biu sem s skupno 12 obiski že skoraj po celi =)
Ali pa..Maldivi Sejšeli :. Čeprav mi bi billo nekak čudn bit tok stran od sveta...In domovine.
Ali pa..Maldivi Sejšeli :. Čeprav mi bi billo nekak čudn bit tok stran od sveta...In domovine.
IceIceBaby ::
Juga je pomojem dobra samo za kakšno silvestrovanje. Da greš v BG na čevape pa na rakijo:) Če bi moral dol živet z njihovo plačo bi ti verjetno hitro postalo dolgčas po Sloveniji.
bodom ::
hmm...a je kdo pomislu, da bi v srbijo hodili po komponente...so kej bolj poceni. hmm...kaj pa zanesljivost?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteta življenja v Floridi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23303 (18443) | Dejan_007 |
» | Vaša sanjska destinacija?Oddelek: Loža | 5381 (4166) | MIHAc27 |
» | Delo v Avstraliji (tujini) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18682 (10417) | Pegaz |
» | Življenje v preljubi Sloveniji, ali preprosto... kje drugje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4676 (2733) | Okapi |
» | Če bi želel "imigirirati" v USA?Oddelek: Loža | 4112 (3425) | BigWhale |