» »

Https is not safe

Https is not safe

einstein :P ::

Pozdravljeni

Kar naenkrat se mi skoraj pri vsaki strani ki jo odprem pokaže sporočilo: "Ta stran vsebuje vsebino, ki ni varna." potem imam možnost: "vseeno naloži" in "ne naloži". Karkoli kliknem je zmeraj vse isto. To se mi pokaže tudi vsakič, ko odprem brskalnik. Pa zgoraj kjer je naslov je https z rdečo prečrtano in ko kliknem na to piše, da je stran šifrirana s 128bit kodo in da ni stisnjena in vsebuje stvari ki niso varne. Tega mi prej še ni kazalo, pojavilo se je kar naenkrat. Piše tudi, da povezava uporablja TLS1.0., da je šifrirana z RC4_128 in uporablja SHA1 za preverjanje pristnosti sporočil in ECDHE_RCA kot mehanizem za izmenjavo ključev. Zanima pa me seveda kako se tega znebiti, ker je postalo že zelo nadležno in se kaže skoraj na vseh straneh.
Uporabljam Google Chrome.

L.p., Hvala za odgovore :D
STAY OUT OF MY TERRITORY!

DeFacto21 ::

Poglej ali imaš na računalniku pravilno nastavljeno uro in datum. Če nimaš, spremeni na današnji dan in zadeva bi morala delat ;)

Zgodovina sprememb…

einstein :P ::

Imam pravilno nastavljen. 15.5.2012 22:14

Pa še kar se pokaže. Datum imam prav.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

marS ::

en popravek je na MS Update. Na google vpiši tisto kar ti izpiše in potem najdi kak forum. Do sedaj sem že tri variante te napake zasledil. Ali je datum, ali MS potrdilo varnostnega certifikata ki ga imaš v računalniku. Browserji reagirajo različno.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669523376 (921) bastadu

facebook (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10820053 (6069) galu
»

Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatom

Oddelek: Pomoč in nasveti
429226 (6910) mepa
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676302 (16943) tilinho20
»

Gmail ne dela!

Oddelek: Pomoč in nasveti
346296 (4942) KoMar-

Več podobnih tem