» »

Big Daddy pliško (Bioshock)?

Big Daddy pliško (Bioshock)?

RejZoR ::

Zanima me če slučajno kdo ve kje bi lahko staknil pliškota Big Daddy-ja, ampak ne verzij, ki jih je povsod polno in izgledajo bolj kot ne čudno. Iščem verzijo pliškota, ki bi imitiral pliškote, ki so v igri dejansko ležali po tleh.

Še slikce:
http://www.ps3trophies.org/forum/biosho...

Tud poster zgornje teme jih očitno ni našel, folk pa je limal samo tista plastična čuda, ki jih ne maram. Rad bi dobil tistega cute napihnjenega Big Daddy-ja, ne to cheap plastiko, katere sta Amazon in eBay polna...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mr1two ::

Za kvalitetno izdelavo, če se ne da nič kupit, bi se ti splačalo mogoče vprašat kakšno šiviljo.. Edini problem bi lahko bilo blago, ampak, če bi za to poskrbel sam, potem bi bil ta problem rešen.
Sicer je ebay super in tko naprej, ampak je problem, ko si človek zaželi nečesa, ki je "mal bl narjeno".

RejZoR ::

Pa ne, sej drugače je oni na Amazonu dost kul, model, ki ga nakoncu Bioshock 2 kaže (ko ga tamala sestrica drži v rokah) amak mi je ta plišasta verzija lepša. Pač oni, ki ga nočem glih je kao narejen iz random stvari, baseball žogica za glavo, odpirač plutastih zamaškov za drill itd. Pač je bila to igrača, ki so jo male sestrice same sestavile iz stvari, ki so jih našle. Zato je tud uradni model narejen na isto foro.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mr1two ::

Ajam... No ampak vseeno razmisli glede šivilje. Če najdeš kakšno talentirano za takšne reči, bi znal biti zadovoljen. Si povprašal še na kakšnem bioshock fan forumu? Mogoče je kdo že kaj takega naredu zase pa za par kolegov...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BioShock (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
50542504 (5605) FireSnake
»

BioShock Infinite (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16422105 (3647) oo7
»

Bioshock 2

Oddelek: Igre
393743 (1655) dronyx
»

Nujno potrebujem nov napajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
382092 (1524) Dr_M
»

Teličkovo nabijanje!

Oddelek: Omrežja in internet
362519 (1714) madmitch

Več podobnih tem