» »

Delisthing iz spam blackliste

Delisthing iz spam blackliste

dope1337 ::

Imam sledeči problem

Hotel sem si ustvariti mail na GMX vendar sprva ni šlo. Poslal sm mail na support in odgovorili so mi, naj pregledam, če je moj IP slučajn na kateri izmed blacklist na TEJ strani.

Ker mi je vn vrglo, da sem na dveh strežnikih blacklistan, me zanima, kok bi je zdej dol spravu. DMX predlaga da kontaktiram svojga ISP-ja. Da ne bi izpadel popolna budala (ko bom klical na ISP pomoč uporabnikom) me zanima, če je že kdo imel podobne probleme in kako jih je rešil.

P.S. V realnosti, nimam ne volje, ne cajta za spammanje. Je pa res, da sm se 1x ujel na en phishing, preko katerega so mi prišli v Gmail ter mal pospamal naokol (zavedam se, da se blackliste nanašajo predvsem na IP naslove, vendar sem probal ustvariti račun na večih lokacijah, tak da zgleda, da majo tud mojo MAC adresso al pa kakšno drugo stvari, ki je unikatna mojemu računalniku).

Vglavnem, moj končni cilj je ustvariti račun oz. kasneje dostopati do njega preko svojega računalnika.

LP in hvala vnaprej

Edit: V upoštev bi pršu tud kak 1,2,3 na easy bypass (sprememba MACa; kak dobr proxy - iz prve roke, preizkušen, ter kolikor se spomnem, se v glavi http zahteve beleži tudi nekakšen unikatni ključ brskalnika (ala MAC brskalnika? Popravte me če se motim), da vidim če me blokirajo samo pri registraciji, ali pa tudi nadaljne pri prijavi v sistem (v tem primeru moram priti dol iz blackliste)
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
  • spremenilo: dope1337 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Egiptu in Turčiji z DPI uporabnikom podtaknili vohunske programe

Oddelek: Novice / Kriptovalute
3013193 (10409) stb
»

'enkripcija' gmail naslova in maila

Oddelek: Pomoč in nasveti
234339 (3709) boolsheat
»

Analiza slovenskega Facebook botneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5015584 (12510) ABX
»

SiOL in relaying mail to ... now allowed

Oddelek: Omrežja in internet
121636 (1312) enough98
»

Microsoftov nov način boja proti nezaželjeni elektronski pošti

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
252754 (2754) int47

Več podobnih tem