Forum » Pomoč in nasveti » Free program za edit zvoka v avi fajlu?
Free program za edit zvoka v avi fajlu?
boogle ::
Evo kaj se mi je zgodilo:
Snemam z desktop recording programom eno remote predavanje, da bom kasneje lahko šeenkrat poslušal in posnetek delil z sodelavci... no vmes med predavanjem prekucnem kozarec vode in glasno zakolnem ...sedaj bi rad ti dve sekunde "mute-al", "beep-al", zbrisal - karkoli
Gre za večurni posnetek oz več-giga avi fajl. Kak lite in free software mi lahk pomaga, da ne bom ravno "kupoval" in pacal sistem z kakimi studio programi?
Hvala!
ps: mam W7
Snemam z desktop recording programom eno remote predavanje, da bom kasneje lahko šeenkrat poslušal in posnetek delil z sodelavci... no vmes med predavanjem prekucnem kozarec vode in glasno zakolnem ...sedaj bi rad ti dve sekunde "mute-al", "beep-al", zbrisal - karkoli
Gre za večurni posnetek oz več-giga avi fajl. Kak lite in free software mi lahk pomaga, da ne bom ravno "kupoval" in pacal sistem z kakimi studio programi?
Hvala!
ps: mam W7
SLO_Matej ::
http://zmaga.com/ucenje.php?id=2318 Uporabiš pa lahko kar brezplačni Windows Live Movie Maker 2011.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Berkeley bo onemogočil dostop do 20.000 videoposnetkov predavanjOddelek: Novice / Ostale najave | 12604 (9693) | Mehmed |
» | Osnove elektrotehnikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2131 (1778) | _5er_ |
» | Petkova predavanja v Hekovniku (Tehnološki park)Oddelek: Novice / Ostalo | 6086 (4083) | Aasimar |
» | diktafon in snemanje predavanjOddelek: Strojna oprema | 4628 (4223) | Ted |
» | Kiberpipa zvoni samo štirikratOddelek: Novice / Kiberpipa | 3760 (2829) | inferno666 |