» »

sprememba dns-ja za bwin

sprememba dns-ja za bwin

CALL ::

Lepo pozdravljeni, zaradi dostopa do bwin,bet365,.. sem zamenjal dns na 8.8.8.8. T
Internet mi je nato dva dni brez tezav delal do danes, ko ni mozen dostop. Po klicu na so ugotovili, da ne zaznavajo ip naslova racunalnika in mi dali dva ip naslova. Ker se ne spoznam na racunalnike me zanima
A) zakaj ne morem dostopati na stacionarnem kompu na internet
B) kako resiti tezavo, dali so mi dva IP-ja. Kam moram to vpisat
C) kako naj dostopam do bwina se naprej? Na vikendu,kjer imamo siol optiko lahko do teh strani dostopam brez problemov

shadeX ::

A) Ker nisi napisal Windowsov ti bom poskušal pomagati za Windows 7. ( Za xp je podobno ). Torej pojdi v: My computer(Računalnik)-> Na levi strani klikni na Network ( omrežja ) -> V novem odprtem okencu klikneš na Network and sharing center(Omrežja ter skupna raba, neki podobnega) -> nato klikni na Local Area Connection ( Lokalna povezava) -> Properties ( lastnosti ) -> TCP/IPV4 -> in nato izberi možnost Obtain an IP address automatically ter spodaj Obtain DNS Adress automatically. Klikni vredu. Interent bi ti moral sedaj delovati.

B) Če bo internet deloval, ti IPja ni potrebno vpisati nikamor

C) Čudno da ne moreš dostopati do bwin. No , če ne moreš imaš vrsto proxijev s katerimi lahko dostopaš do bwina. Vendar vedi da, tvoj račun takrat ni zavarovan ( ker gredo podatki preko drugega računalnika )

http://www.publicproxyservers.com/proxy...

Sem probal pa mi net se vedno ne deluje :(

amigo_no1 ::

Kaj si probal in kje si zamenjal dns-ja ?

B) kako resiti tezavo, dali so mi dva IP-ja. Kam moram to vpisat

Kaj si dobil ?

nastavi si raje opendns:
208.67.222.222
208.67.220.220

Zgodovina sprememb…

Ugotovil sem, da mi na stacionarcu javlja isti problem oz. se sploh noce povezat. Klical sem na T2, kjer so mi predlagali, da zamenjam omrezni kabel. sam menim, da kabel ni kriv, saj drugace operater ne bi zaznal ime racunalnika in da se hoce povezat na vsakih par s. ker na stacionarcu nisem menju dns-ja ne more bit to tezava. operater mi je zagotovil, da drlam modem brez tezav.

Frenckie ::

Poglej v to temo, če ti kaj pomaga (za T-2) :
Negre povezati na lan/internet

Še vedno ne dela:(. Sem klical spet na t2 in so mi predlagal menjavo kablov,.. nato smo preizkusili,če mi zazna IP pa brez uspehov. Torej nimam dodeljenega IP?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8146851 (17479) Andro457
»

Kako dostopati do Bwina

Oddelek: Pomoč in nasveti
175231 (2022) DarwiN
»