Forum » Pomoč in nasveti » Question
Question
Stripy ::
Kolikor jaz vem, so na Ctrl-Alt-Delete imeli IE6 za download, pa so jim z Microsofta zatezili, da tega ne smejo. Torej je v vsakem primeru uradno nezazelena. Ce pa rabi password/crack pa ne bi vedel.
andrej ::
roberto: seveda je nelegalna. Ce nimas linka s kaksne MS strani je to nelegalno. Drugace pa ne vem zakaj tolko hocete te beta zadeve downloadat...
Han ::
andrej: zakaj MS tako komplicira glede IE 5 naprimer? Če hočeš imeti res celega, ga moraš prenesti s čistim Win95, ker le tako glupi installer ne zazna že nameščenih komponent. Prenesel sem si IE 5.5 SP1, pri čemer sem izbral "full download". Ko želim potem v Win98 namestiti kompleten IE, vkljčno z vsemi pisavami, začne jamrat, da ni tega, pa onega... Najbolj enostavno bi bilo prenesti cel IE s kakšnega FTP, predvsem slovenski IE...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ukinja podporo za IE6Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14668 (10736) | ingo |
» | IE 8 prikaže napak tudi Microsoft.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11308 (6661) | Poldi112 |
» | IE 5.5 download. kje???Oddelek: Omrežja in internet | 2030 (1892) | Azrael |
» | Kateri internetni brskalnik uporabljate?Oddelek: Omrežja in internet | 2091 (1730) | Avenger |
» | Glupi IE errorjiOddelek: Slo-Tech | 1339 (1164) | Bakunin |