Forum » Konzole » Microsoft točke
Microsoft točke
nađi ::
Lep pozdrav,
Danes sem kupil preko xboxa 2 arkadni igri, acc mam nastavljen UK, prav tako billing information, pač nek naslov v Angliji, igri sem plačal preko mastercarda, pri prvem poiskusu sem vnese pod biilling information naslov imetnika kartice, zadevo je zavrnilo ker pač naslov ni itki kot je nastavljen pod biiling information, potem sem vnesel tisti UK naslov, ter ime imetnika kartice in nakup je stekel normalno, zdaj pa me zanima če je vse ok, ali lahko pride do kakšnih komlikacij ker se naslova ne ujemata...
Hvala za odgovore, LP
Danes sem kupil preko xboxa 2 arkadni igri, acc mam nastavljen UK, prav tako billing information, pač nek naslov v Angliji, igri sem plačal preko mastercarda, pri prvem poiskusu sem vnese pod biilling information naslov imetnika kartice, zadevo je zavrnilo ker pač naslov ni itki kot je nastavljen pod biiling information, potem sem vnesel tisti UK naslov, ter ime imetnika kartice in nakup je stekel normalno, zdaj pa me zanima če je vse ok, ali lahko pride do kakšnih komlikacij ker se naslova ne ujemata...
Hvala za odgovore, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netflix nateguje s svojim 1 month "free" trial-om (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 19302 (13055) | BigWhale |
» | Prijava računov iz tujine - LeupayOddelek: Loža | 9796 (7405) | jype |
» | Geolokacija na telefonu v boju zoper zlorabe plačilnih karticOddelek: Novice / Ostale najave | 6843 (4943) | bbf |
» | Hekerski napad Target bistveno obsežnejšiOddelek: Novice / Varnost | 8177 (6509) | Val202 |
» | Napad na bančne kartice in morebitna revizija v preiskaviOddelek: Novice / Varnost | 5143 (4383) | BlueRunner |