» »

Outlook Express

Outlook Express

bjelakrez ::

na racunalniku sva dva uporabnika, jest in moj fotr. oba uporabljava outlook express. najprej ga je sam on in je blo ok. pol sm pa jest se seb dau outlook in mava kr oba iste folderje, recimo inbox, sent items... in ce jest dobim mejl pa se pol odjavm pa se on prjav tut kr on vid moj mejl. vse mava kr isto edin kar nimava so pa internet accounti. k sm si naredu svoj account za hotmail u outlook expresu se pa pr njemu ni naredu. kako bi odpravu to da mava oba iste folderje?

Windows 98
Outlook Express 6

darh ::

tud windows 98 podpirajo več uporabnikov... podpora je bolj revna... ampak je

ustvari novega uporabnika in to je to... pol bosta mela pa ločeno

oziroma daj gor kak bolj spodoben (sodoben) :\
Excuses are useless! Results are priceless!

Ziga Dolhar ::

Oz. uporabi identitete v Outlook Expressu.

File > Identities

bjelakrez ::

ja sej pravm da je vec uporabnikov. sej mam narejna dva uporabnika. useen mava oba iste folderje. mah une identitete so cudne pa se predn bi fotru use razlozu...

pa sej more se dat tko nastimat da nimajo vsi isto, da majo loceno! kako?

mnlkpo ::

niso ne cudne :). malo se potrudi, pa fotru povej da pac more dat file -> ...oknekjetam -> change identity pa bo. ali si pa naj napise kaj mora kliknt. moram pa opozorit, da je to kljub passwordom zelo nehekerpruf :).

se boljse je pa da uporabljas mozillo, ker ce mas ze nastavljene uporabnike, se vsakemu avtomatsko naredi svoj Application Data/mozilla direktorij. outlook express in vecina win softvera je neverjetno lame v tem pogledu (vecuporabniskost:).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mnlkpo ()

ghibly ::

naredi nov inbox folder za tvojega oceta ali zate in nato se rule za njegov/tvoj account.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ghibly ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375276469 (21400) Matko
»

Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
142959 (2959) Izi
»

outlook express in pošta

Oddelek: Programska oprema
102577 (2469) knesz
»

Siol - Email - Navlaka