Forum » Pomoč in nasveti » ne deluje več: objave za prodajo kmetijskega zemljišča, kmetije oz. gozda
ne deluje več: objave za prodajo kmetijskega zemljišča, kmetije oz. gozda
noraguta ::
svoje čase si to dobil na spletni upravne enote po spremenjeni zakonodaji zadeva nedeluje več. ali je komu jasno kam se obrnit, da bode nekaj efekta? konec koncev plačam to storitev prek davkov pa se očitno nihče ne pobriga niti nadzorniki niti zaposleni, da bi državljani dobili to kar plačamo.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
vsaj jaz vidim dva zemljišča v celi sloveniji , kar nesovpada z ogasno desko na občini.
Vikking ::
ojej...
Grema po vrsti:
1. obišči spletno stran: http://www.upravneenote.gov.si/
2. izberi upravno enoto
3. klikneš gumb JAVNE OBJAVE
4. prebereš prvi stavek, ki govori o: "Dokumenti, ki morajo biti v skladu z veljavno zakonodajo .......bodo od 1. 1. 2012 objavljeni na spletni strani:"
5. klikneš na link ki sledi tej izjavi
6. se prijaviš, če nisi prijavljen se predhodno registriraj z veljavnim certifikatom.
Grema po vrsti:
1. obišči spletno stran: http://www.upravneenote.gov.si/
2. izberi upravno enoto
3. klikneš gumb JAVNE OBJAVE
4. prebereš prvi stavek, ki govori o: "Dokumenti, ki morajo biti v skladu z veljavno zakonodajo .......bodo od 1. 1. 2012 objavljeni na spletni strani:"
5. klikneš na link ki sledi tej izjavi
6. se prijaviš, če nisi prijavljen se predhodno registriraj z veljavnim certifikatom.
ja do tja sem že prej prišel , sedaj sem celo našel kje v meniju sredi vsebine se zadeva nahaja. hvala. malo neobičajen pristop so izbrali ampak glavno da sem skontal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Število lastnikov avtomobila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18765 (16143) | St235 |
» | Ustanovitev društvaOddelek: Loža | 8350 (3454) | šernk |
» | cena osebne izkaznice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24815 (23249) | matter |
» | Cena osebne izkaznice?Oddelek: Loža | 4874 (4661) | guest #44 |
» | Microsoft zaupa slovenskim internetnim certifikatomOddelek: Novice / Varnost | 5020 (3848) | mHook |