» »

Norton antivirus

Norton antivirus

WiseBear ::

mam xp-je in norton 2002. vse normalno dela, razen ko poženem full sistem scan. takrat mi javi napako in se zapre. Any ideas?

rh^ ::

jaz sem mel podoben problem na samo da sem mel norton 2003 ... mi je javu napako da mi manjkajo neki fajli in se je zapru sam.. potem sem ga reinstaliral samo ni pomagalo in me je še nekaj drugega začelo v winsih zajebavat in predvidevam da sem dubu nek virus zato sem lepo formatiral in zdaj dela ne..

AngelOfDeath ::

veliko enostavneje bi blo eč bi nam povedal kako napako javi

WiseBear ::

nobene posebne napake ne javi, enostavno program se zapre in pol mi winxp pokaže uno okno, ki ponuja da pošlje poročilo o napaki. torej kot prvo bom poskušal reinštalirat in pol bomo vidli ;)

svejk ::

ce mas kake xp je probej se restore nastavit na kak dan prej potem pa zopet poinstaliraj antivirsnega. sicer meni dela lepo ampak mogoce mas res kak virus, ki ti onemogoci nortona. obstaja tudi on-line pregled diska in ta ti ponavadi najde virus in ti ga onemogoci :)

Dusko ::

MA predvidevam ,da gre za shareware verzijo ,ki si jo probal s kakšnim crackom registrirat in pol čez nekaj časa ti javi napako ko stisnes scan da se ti ne odpre tisto okno v katerem pol prikazuje katere datoteke antivirusni program pregleduje.
Mogoče pomaga uninstall pol pa s kakšnim registri cleaningom počistiš register in pol še enkrat poskusiš namestit zadevo.
Meni se je to dogajalo ko sn mel nortona 2003 beta.Pol sn inštaliral končno verzijo in ni bilo problema. Verjetno si hotel cracknit program in je bil crack nedelujoč.

WiseBear ::

ja je bla res sharewar verzija, sem si zdej namestil full version pa vse dela. Hvala

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29339661 (14643) brainiac20
»

WinXp share internet-obup

Oddelek: Omrežja in internet
351933 (1419) boštjan
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
648988 (7240) fruti
»

Kateri antiviru program in kaj menite o nortonu

Oddelek: Programska oprema
392386 (1892) madmitch
»

Nenehni trojanci

Oddelek: Pomoč in nasveti
91029 (892) MOJNET.net

Več podobnih tem